Loading...

Små stier på bjegturen.

Rejseberetning

Vandreuge nr.33 til Gran Canaria 2020

07. marts 2020 · Henning Rose

33. Vandreuge gik til Gran Canaria i 2020.

 

Ugen før tog de 3 turledere til Puerto Rico på Gran Canaria, for at prøvegå turene. Da deltagerantallet er faldende, var der kun en 10, 20 og 30 km tur. Ved ankomsten kunne vi se, at hotellet lå højt, og der var en trappe med over 800 trin ned til byen eller en omvej også med en god stigning. Vi fik strikket nogle gode ture sammen, selv om vi skulle ned og op hver dag.

LØ 07 MAR ankom flyet fra Kastrup og en time efter flyet fra Billund. Alle fik frokost og indkvarteret. Vi arrangerede en kort vandretur, for at se området rundt om hotellet. Der blev holdt velkomstbriefing med udlevering af vand og de sidste informationer.

SØ 08 MAR startede vi kl. 09.30 pga. hotellets spisetider. Vi tog trapperne ned til byen og gennem denne til modsatte bjergside. Vi nåede toppen med flot udsigt over byen. Vi gik over et ørkenlandskab og over til en ny bjergkam med udsigt over en anden dal. Der var nu en lidt vanskelig vej ned ad bjerget. Vi gik til byen og tog landevejen hjem. Nogle blev i byen for at bade. En fin tur på 10 km.

MA 09 MAR tog vi igen trappen ned til byen. Vi tog en anden vej op på bjerget og en grusvej til byen. Vi tog havnen og promenaden over til næste havn. Herfra var der en bjergsti op til hotellets niveau. Vi tog bjergstien langsomt og holdt et par pauser og vi kom alle op. Vi skulle nu noget ned ad bakke, og så op igen for at komme til hotellet, hvor der ventede øl og frokost. En tur på 13 km.

TI 10 MAR starter med morgengymnastik, hvorefter bussen kørte kl. 09.30. Vi ankom ca. 1 time efter til byen Soria, efter en fantastisk spændende køretur. Vi delte os i 2 hold. Et der skulle gå i dalen og et der skulle på en bjergtur. Vi startede bjerturen ved at gå over et stort dæmningsområde inden vi begyndte opstigningen. Stien var god, men ikke så bered, og da solen stod på bjergsiden og det var stille, så blev der arbejdet og svedt en del. Halvvejs holdt vi en pause. Det gik stille og roligt op indtil vi nåede toppen. Vi fortsatte nu på en højslette med kun få bakker. Vi holdt frokost. Vi skulle herefter ud på et lille stykke vi ikke havde gået prøvetur på, og selvfølgelig forsvandt stien lige pludselig. Vi ændrede ruten og kom op på vejen. Vi tog nu samme rute ned. Med et par indlagte pauser kom alle fint ned ad den stejle og smalle sti. Heldigvis var der kolde øl at købe i en bar inden vi kørte til hotellet. En tur på hårde14 km.

ON 11 MAR var fridag, hvor der blev slappet af elle tog med Bravo Tours øen rundt med bus.

TO 12 MAR blev vi igen kørt ud i bus. Holdene blev sat af forskellige steder og skulle så gå hjem. En god og flot tur langs kysten. Vi sluttede med en daltur inden vi tog trapperne op til hotellet. Stille tur på 11 km.

FR 13 MAR tog vi landevejen til byen, langs stranden og ud over en golfbane og tilbage ad landevejen. En stille og rolig tur på 12 km. Om eftermiddagen blev der hold afslutning.

LØ 14 MAR var afrejsedag. Vi nåede hjem, men da havde de lukket grænsen, så vi måtte igennem paskontrollen.

Fint hotel med gode forhold, god mad og all inklusive. Alle ruter var af passende sværhedsgrad.

 

 Fakta om turen:

Varighed:    1 uge

Arrangør:     Vandreteam.

Rejseselskab:  Bravo Tours.

Pris:             7.195 kr./person i dobbelt værelse

Tilkøb af ekstra ferieuge  2.700 kr.

Hotel:          Hotel NidoDel Aguila, Puerto Rico, Bravo-kategori 3, med all inclusive

Tre førte turer hver dag i 5 dage, (10, 20 og 30 km).

Ønskes nærmere oplysninger kan vi kontaktes på hhv.: rose@email.dk. eller vindum@hotmail.dk

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design