Loading...

Beretning

Ladywalk 2015

28. maj 2015 · Henning Rose

Ladywalk slog alle rekorder

Mandag den 18. maj trodsede 42.513 kvinder regnen og deltog i Ladywalk. 8.224 af dem gik i København på Amager Strandpark, som er landets største startsted.

 

Ladywalk, der i flere år har været Danmarks største endagsmotionsevent, slog sin egen rekord, der var på 41.068 deltagere. Til trods for regnen mødte mange kvinder op og tilmeldte sig på dagen. Vi har i flere år talt om Ladywalk-vejr, fordi der har været sol de allerfleste gange, der har været afholdt Ladywalk, men sådan var det desværre ikke være i år

 

Ser man på Ladywalks facebook-side, er der ikke tvivl om, at ladywalkere ikke lader sig slå ud af vind og vejr. Igen og igen står der: Vi kommer igen til næste år.

Selvfølgelig kommenterer kvinderne også på, at det var en våd tur, og det var det jo. Vi kan gøre meget som arrangører for at skabe et godt arrangement sammen med vores mange, mange frivillige hjælpere. Men vejret var vi ikke herre over. Og det var bare dejligt, at kvinderne holder humøret højt og har lyst til at komme igen i 2016, hvor Ladywalk afholdes den 30. maj

 

Smil det smitter

Smil var der igen i år hos de mange tusinde kvinder, der deltog i Ladywalk, og smilet var netop, hvad formanden for Ladywalk, Ivan Mejlgaard fremhævede, da han sidste år overrakte donationer til foreninger, der støtter sygdomsramte kvinder.

 

  • Jeg forbinder Ladywalk med smil og mange, mange glade kvinder. At der et år som i år er et rekordstort antal glade kvinder viser, at der er god grund til at afholde Ladywalk. Vores formål er jo netop, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud at gå, siger Ivan Mejlgaard og tilføjer - selvom det regner.

 

Til august vil Ivan Mejlgaard igen, som formand for Ladywalk, smile og overrække donationer. I år går pengene til Endometriose Foreningen, Colitis-Crohn Foreningen og Hjerteforeningen.

 

  • Det er dejligt, at så mange kvinder har lyst til at komme ud at gå sammen med andre kvinder, og jeg ved, at det betyder meget for rigtigt mange af dem, at de samtidig er med til at bakke op om andre kvinder, slutter Ivan Mejlgaard.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst PR-ansvarlig Mette Bernt på pr@ladywalk.dk eller på mobil: 51 87 87 12. Eller følg med på hjemmesiden ladywalk.dk.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design