Loading...

REJSEBERETNINGER

Almeria 2013

25. oktober 2013 · Rasmus Møldrup Lorentzen

Mini Vandreugen til Almeria 2013.

 

I lighed med 2012 tog de to turledere til Almeria ugen før arrangementet i september, for at planlægge de fem vandredage. Under planlægningen løb vi ind i flere problemer end forventet, men fik alligevel sat fem fornuftige ture sammen.

Torsdag 12 SEP middagankom de 11 deltagere fra Jylland, og først sent om aftenen de resterende 29 deltagere fra Sjælland. 6 deltagere var ankommet ugen før.

Fredag 13 startede dagen med en fælles briefing, hvorefter deltagerne kunne vælge en tur på hhv. 10 eller 20 km. Vi gik en tur byen Aguadulce og omegn, der bød på flere spændende ting. Den eneste udfordring var varmen på 27 ºC. Alle kom igennem, og flere benyttede muligheden for udstrækning og et forfriskende havbad. Hotellet var med all inklusive, så der blev hygget igennem efter middagen.

Lørdag 14 var der mulighed for to forskellige ruter, en 10+ km til byen Almeria by og bussen hjem eller en 19 km i bjergene. Byturen gik langs landevejen til byen, hvor der var mange flotte udsigter. I byen var der mulighed for at se bla. Katedralen og borgen inden vi gik til lokalbussen, for at kører tilbage til hotellet. Turen blev på 18 km. Bjergturen var med en lang stigning og kraftig varme.

Søndag 15 tog alle med en lejet bus til bjergbyen Enix. På torvet blev holdene sat, og turen begyndte med lidt by og herefter en spændende natursti. 10 km holdet gik ad asfaltvejen hjem. 20 km holdet tog vejen op ad en lang stigning, og videre ad en natursti for at nå toppen af et bjerg på over 1.000 m højde. Sidste stykke var ad asfaltvejen tilbage til byen. En fantastisk tur med mange oplevelser i 30 ºC og stille vejr.

Mandag 16 var fridag. Her kunne deltagerne vælge at tage på egen hånd rundt eller melde sig til Bravo Tours planlagte tur til Granada. Mange valgte Granadaturen, og de fik en rigtig god oplevelse.

Tirsdag 17 var der igen to lidt forskellige ruter at vælge imellem. 20 km holdet gik langs stranden til byen Roquetas, hvor de så en borg indrettet til kunstudstilling. 10 km holdet tog lokalbussen til byen Roquetas, og gik i et fladt inddæmmet marskområde. Igen gode spændende ture i meget flot og varmt vejr.

Onsdag 18 startede som alle de andre dage med morgengymnastik og havbad. Holdene blev sat og 10 km holdet gik langs stranden, og ind i landet langs et flodleje. Vi kom gennem et stort område med mange drivhuse (hele området er fyldt med primitive drivhuse). Vi gik under hovedvejen og gik ad veje og stier tilbage til hotellet. 20 km holdet fortsatte ind i dalen og lavede en sløjfe der. Kl.18.30 var der udlevering af diplomer og stempling af vandrebøger, og lige efter blev der holdt afslutning på stranden. Her fik deltagerne et glas hvidvin og lidt snacks, mens der blev holdt afslutningstale.

Torsdag 19 var afrejsedag, hvor deltagerne til Jylland rejste først på formiddagen. Desværre havde Bravo Tours, uden information, ændret afgangen til København til sent på eftermiddagen (dårlig service).

 

Fakta om turen:

Varighed:        1 uge

Arrangør:        MotionDANMARK/Team Vindum.

Rejseselskab:  Bravo Tours.

Pris:                 5.898 kr./person i dobbelt værelse

Tilkøb af ekstra ferieuge  2.200 kr.

Hotel:              Portomagno Hotel med all inklusive

To førte turer hver dag i fem dage, (10 og 20 km).

Ønskes nærmere oplysninger kan vi kontaktes på hhv.: rose@email.dk. eller vindum@hotmail.dk

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design