Loading...

REJSEBERETNINGER

Rhodos 2010

01. september 2010 · Henning Rose

Ja, så lykkedes det endeligt at få "Vandreugen 2010" afviklet. Som I nok kan huske, blev den oprindelige uge aflyst, da en askesky fra Island blokerede alle flyafgange. Bravo Tours gav os mulighed for at afvikle Vandreugen i uge 46. Oprindeligt var der tilmeldt 180 deltagere, men den nye tur blev "kun" afviklet med 135 deltagere.

Tilrettelæggeren Uffe og Jette Vindum, tog til Rhodos ugen før for at forberede. Vi andre turledere og alle deltagerne ankom som planlagt.

De planlagte ture var nu ½ år gamle, så det var med lidt spænding, om turlederne nu kunne huske turene. Men med det grundige forarbejde vi havde lavet, blev alle ture gennemført uden problemer, og det til trods for, at vi ændrede på nogle ruter dagen før.

Dag 1. gik vi samlet ca. 2 km til en rasteplads, hvor vi alle hilste på hinanden med et lille glas Ouzo.

Herefter blev holdene sat, en 30 km, en hurtig 20 km, en normal 20 km og en 10 km. Vejret var perfekt og turene gik meget på asfalt i en stor buge om hotellet. Alle nåede hjem til den serverede frokost.

Dag 2. bød på en lille bjergtur til Korset. Det var meget varmt og stille, så deltagerne fik sveden frem på panden. Vi nåede op, og mange valgte at gå op i korset for at få den fulde udsigt. Vi nåede hjem til frokost, og efter frokost blev der tilbudt en lille tur på 6 km, som næsten alle tog med på.

Dag 3. tog vi en af de lange ture 22 km. Turen gik op på bjerget ved lufthavnen. Vi fulgte en lille sti, hvor der kunne opleves mange ting. Fra toppen var der er en rigtig god udsigt. Turen op ad bjerget var spændende, hvorimod den resterende hjemtur langs lufthavnen var lidt trættende.

Dag 4. var fri-/hviledag for de fleste. Mange valgte at tage en ørundtur, og hele to busser blev sendt af sted på denne tur. Men en lille gruppe på 13 personer valgte bjergturen. Vi blev kørt ud til en lille by for foden af bjerget. Efter en lang kraftig stigning, dvs. lige op ad bjerget, ankom vi efter 1½-2 timer til toppen. Opstigningen foregik for det meste på rullesten og store klipper, men alle kom op i god behold. Nedturen bød også på strabadser.

Dag 5. gik vi langs kysten til Rhodos by. Undervejs så vi Akropolis og stadion inden vi gik til den gamle by. Efter en lille sight seeing i byen, begav vi os ud på Rhodos yderste punkt, inden vi vendte næsen hjemad langs kysten. På denne tur fik vi et par regnbyger.

Dag 6. gik vi rundt om et af de bjerge vi tidligere på ugen var klatret op på. En god varm tur med flere små stigninger. Om aftenen blev der holdt afsked, med stempling af bøger, uddeling af diplomer og erindringer til de der havde deltaget 5, 10, 15 og 20 gange.

Dag 7. gik med kuffertpakning og transport til lufthavnen.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design