Loading...

NYHEDER TIL GANGFORENINGER

Nyhedsbrev - januar 2012

01. januar 2012 · Motionsudvalget

Kære Forening,

Motionsudvalget har i 2011 haft et travlt år, da der har været mange sager og forhold der skulle tages stilling til. Motionsudvalgets medlemmer er samtidig meget aktive på andre fronter, hvorfor det måske for nogle synes det går for langsomt. Men, vi er dog kommet et stykke videre i 2011.

Status for år 2011:
Motionsudvalgets og mange foreninger har været dybt involveret i afvikling af store arrangementer, som fx LadyWalk, som igen blev en stor succes, Ecco Walkathon, som også blev en succes, MotionDANMARK rundt har også belastet foreningerne, og afvikling af EVG pinseturen fra Frederiksværk. Derudover har MU afviklet Vandreugen på Fuerteventura med 122 deltagere, og som noget nyt en minivandreuge på Azorerne med 45 deltagere.

Vandrekalenderen, som udarbejdes i samarbejde med DMF, er allerede udkommet og udleveret.

MU har fået fremstillet tre nye plancher, som vil indgå i PR materialet.

MU´s hjemmeside "aktiv-motion.dk" kom endelig op ad stå, med et fornuftigt resultat.

Den store omvæltning kom midt på året, da Gangsporten blev overført fra DAF til MotionDANMARK. MU har haft flere møder med MotionDANMARK, og har fået afklaret mange punkter, og vi mener nu, at vi har en solid platform, hvorfra vi kan arbejde videre, så fremtiden ser lidt lysere ud.HUSK; den nye hjemmeside hedder nu:motiondanmark.dk

Hvad tilbyder 2012?
MU har planlagt Vandreugen 2012, som går til Kreta, og der er stadig få pladser tilbage. Der vil også blive afholdt en mini Vandreuge i oktober til Mallorca.

MotionDANMARK rundt vil blive afviklet på en anden måde i 2012, og flere af vore foreninger vil nok blive mere involveret i arrangementet.

MU har før nævnt emnet, nye måder at vandre på. MU vil, som forsøg, afholde et vandrearrangement i et område, der ligger uden for de normale vandrezoner. MU har valgt at afholde et vandrearrangement i Helsingør 24. JUNI 2012, men herom nærmere.

MU vil afholde et seminar på hhv. Jylland og Sjælland, se vedhæftede indbydelse og dagsorden. MU håber, at alle foreninger vil møde frem med to deltagere.

Motionsudvalget håber, at alle foreninger har haft et tilfredsstillende år. Med hjælp fra MU/DAF/MotionDANMARK håber vi, at året 2012 vil blive et endnu bedre vandreår. Motionsudvalget vil hermed ønske alle foreninger og medlemmer et godt Nytår.

Med venlig hilsen

Motionsudvalget

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design