Loading...

NYHEDER TIL GANGFORENINGER

Nyhedsbrev - august 2012

18. august 2012 · Motionsudvalget

Kære Forening,

Siden sidste nyhedsbrev er der igen sket en del. MotionDANMARK afholdte i MAJ den årlige Vandreuge, denne gang på Kreta. Mange havde valg at tage en uge før eller efter Vandreugen, og de fik fuld valuta for pengene. Selve ugen blev afviklet i et fantastisk terræn, i flot vejr og god indkvartering. De 170 deltagere udtrykte tilfredshed med hele arrangementet. Da det var 25. gang Vandreugen blev afviklet, var der lidt mere service på turen, bl.a. blev der arrangeret linedance to aftener. Der arbejdes nu på næste års tur.
Husk der er også en mini Vandreuge til Mallorca i SEP.
Flere informationer om de to ture kan ses på hjemmesiden;motiondanmark.dk.

Har jeres forening tænkt på at benytte tilbuddet fra MotionDANMARK om hjælp til et større eller mere interessant arrangement? Kontakt kontoret, hvis I vil forsøge at forny jeres aktiviteter, eller vælg en af jeres ture, hvor I prøver det af.

Vi har erfaret, at for få benytter hjemmesiderne. Det gælder både klubbens hjemmeside og også MotionDANMARKs hjemmeside. Prøv at gå ind på de kendte sider jævnligt, for at blive opdateret og få ny inspiration.

Vi har også erfaret, at mange medlemmer ikke ved, at der findes en hjemmeside! Så kære forening, prøv at informere jeres medlemmer om, at der er hjemmesider, som rummer mange nyttige oplysninger.

Når du skal have fat i MotionDANMARK
Som I ved hører vi under MotionDANMARK, som i dag varetager alt arbejde med motion i Dansk Atletik Forbund. For at give klubberne en hurtig og effektiv service, skal I, når I skal have kontakt til forbundet, fremover bruge følgende kontaktoplysninger:

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
Sektion E, 2. sal
DK-2605 Brøndby
gang@motiondanmark.dk
Kontoret: 43 26 23 20
Maria (motionsfaglig konsulent): 24 83 76 30

Med venlig hilsen

Motionsudvalget/MotionDANMARK

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design