MotionDANMARK

 

Nyt fra MotionDANMARK - uge 37/2014

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Tegner til et stort H.C. Andersen Marathon

Kalenderen med konkurrerende løb er tætpakket her i september, men trods det faktum kan H.C. Andersen Marathon den 28. september melde om positive tilmeldingstal. Her godt to uger før starten tegner løbet til at blive en stor succes.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Labyrintisk fartleg

Et sjovt og anderledes træningspas, der passer godt til en stor gruppe løbere. Som med andre former for fartleg får man her øvet sig i fartskift - på en hele tiden udfordrende måde.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Tag til ½maraton-expo denne weekend

I dagene op til Powerade Copenhagen Half Marathon lægger Sparta Hallen på Østerbro tag til årets store Expo. Dørene slås op fredag, hvor de mange tusinde deltagere skal afhente deres startnummer.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Løberseminar 2014 - næsten klar!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag d. 9. november 2014, hvor Løberseminaret som altid afholdes på Syddansk Universitet i Odense.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Test din form i Hvidovreløbet

Søndag d. 21. september lyder startskuddet til Hvidovreløbet for 26. gang. Alle deltagere på de to distancer (5 & 10 km) starter og slutter inde på Hvidovre Stadion. Med et 2 km langt børneløb til at skyde løjerne i gang, er der lagt op til en sjov og aktiv søndag.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Arrangørseminar 2014

I 2014 afholder vi igen et Arrangørseminar, hvor vi samler arrangører af motionsløb fra hele landet. I år er der blandt andet brug af Facebook til markedsføring og sikkerhed på programmet. Læs mere om det spændende program og få en beskrivelse af alle oplæg.

Klik her, hvis du har problemer med at se nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet