Loading...

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

Mærk magien når Aarhus for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af feststemte motionister, glæde og underholdning.

Søndag d. 19 juni 2016, klæder Aarhus sig endnu engang på til fest. Datoen ligger nu fast, og for femte gang byder Aarhus Motion velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, fyldt med underholdning og gode oplevelser.

Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen. Det bliver et brag af en løbefest med endnu flere Hotspots, mere underholdning og en større Tour Caravane end i 2015.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er for alle, så tag endelig hele familien med. Der vil være underholdning for børnene i form af børneteater og koncerter, samt rig mulighed for at slå sig ned i parken efter løbet hvor der kan købes øl, sodavand eller grillpølser. 21,097 kilometers løbende sightseeing.

Du skal lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker, og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur. Undervejs passerer du flere af de kendte attraktioner i Aarhus såsom Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum og Tivoli Friheden. Over alt vil du fornemme storbyens levende hjerte, og vi lover dig, at du kommer til at se Aarhus fra den absolut bedste side! Hotspots og underholdning i 2016.
BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig!
Der vil i år 2016 være mere end 45 steder med underholdning og Hot Spots, hvor alle sanseindtryk bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ's og rock bands.

Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 65.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej.

Musikhuset / EXPO messe. Musikhuset Aarhus er et af Nordens største kulturhuse. Hvert år besøger op mod en halv million gæster huset, og de seks sale og ni scener danner ramme om ca. 1.500 arrangementer. Fra ganske små børneteaterforestillinger til internationale stjerner, musicals, comedy, dans, opera og symfonikoncerter. Igen i 2016 er det Musikhuset, som danner rammerne for EXPO messen. Det er her, du kan finde alle de kendte mærker inden for løbetøj og her, du skal afhente dit startnummer samt T-shirt.

Dato

19. juni 2016

Navn

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

Sted

Aarhus

Distance

Halvmaraton

Type

Byløb

Terræn

Let kuperet

Underlag

Asfalt

Tilmeldingsfrist

1. juni 2016

Tilmelding på dagen

Ikke muligt

Arrangør

Aarhus Motion

certificering

Sølvløb og tæller på ranglister Sølvløb og tæller på ranglister

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

45 43 26 23 20

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

+45 7940 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design