Loading...

RUNNERS

Med det spritnye RUNNERS-ambassadørkorps har du altid nogen at følges med

08. august 2017 · Henriette Leth Nielsen

RUNNERS giver dig muligheden for at følges ad, uanset om du møder op alene, med en makker eller en klub.

RUNNERS er et af Bevæg dig for livet - Løbs nyeste tiltag. RUNNERS er for dig der løber, og for dig der er interesseret i løb. RUNNERS er et ambassadørkorps, der har til opgave at sprede glæde og motivation undervejs i løbet; til hinanden og til dig som løbsdeltager. Vi deltager i mange løb i hele Danmark – nationalt og lokalt. Kan du lide god stemning, skal du følges med os! 

RUNNERS følges ad i grupper på minimum 3, og vi vil rigtig gerne følges med dig! Det gælder uanset, om du kommer på egen hånd, med en makker, som kolleger eller i anden konstellation. Det handler om at løbe med overskud, og om at føle sig som en del af noget større.

Når du ser en løber i RUNNERS-tøj, er du velkommen til at tage kontakt! Hun eller han er nemlig ambassadør og har til opgave at bidrage til et trygt og godt motionsløb før, under og efter. Og selvom vi er vilde med at motionere i løbesko, er vi også rigtig gode til at sludre og kloge os på så meget andet vigtigt. 

Kort og godt om Bevæg dig for livet - RUNNERS

  • Løber i lavt tempo med fokus på socialt overskud
  • Skaber god stemning og god kontakt til feltets øvrige løbere og til løbsarrangørerne
  • Tager billeder/ og videoklip, som de deler på sociale medier
  • Ikke fartholdere/pacegruppe

Vil du vide mere om Bevæg dig for livet - RUNNERS eller overvejer du, om du måske endda kan blive ambassadør, så læs mere her - og kom med i RUNNERS' Facebook-gruppe. Her kan du:

  • Finde tid og sted for de motionsløb, vi deltager i
  • Stille spørgsmål, dele erfaringer og komme med gode råd
  • Invitere til løbeture og fællestræning

 

Spørgsmål og svar om RUNNERS

Hvad kan jeg forvente? Vores ambassadører løber som udgangspunkt hele ruten. Vi løber langsomt med det formål at have overskud til dig! Der kan være flere RUNNERS-grupper.

Hvad skal jeg kunne? For at kunne følges med en RUNNERS-gruppe, skal du kunne løbe hele vejen.
Praktiske ting som tilmelding og startnummer skal du selv sørge for.

Hvor og hvornår skal jeg møde? For at finde ud af hvor og hvornår vi løber, henviser til RUNNERS' Facebookgruppe. Yderligere information

Hvad er en RUNNERS-ambassadør? RUNNERS-ambassadører har en kontrakt med Bevæg dig for livet - Løb og er "på arbejde" på løbsdagen. De har profiltøj på, og er let genkendelige. Deres opgave er at gøre det så trygt og hyggeligt som muligt i feltet, hvor de løber.

Hvordan bliver jeg medlem af RUNNERS? Alle er velkommen til at blive medlem af RUNNERS' Facebook-gruppe og løbe sammen med os.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design