Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Kom med til Råbjerg Mile Løbet

30. maj 2019 · Thomas Lind

Oplev unik dansk natur lørdag den 8. juni til Råbjerg Mile Løbet.

Løbeklubben FAK66 i Frederikshavn har i 19 år arrangeret løb i Råbjerg Mile. Løbet starter fra Råbjerg Mile Camping og der er mulighed for at løbe hhv. 5, 10 og 21 km på godt afmærkede ruter i det naturskønne område. Ruten er flad og varierer mellem asfalt og gode grusveje i et område uden offentlig trafik.

Trail-ruten på ½ M, går gennem noget at DKs smukkeste natur og løberne skal undervejs krydse over selve Råbjerg Mile, Europas største sandmile, hvorfra der vil være udsigt til både Vesterhavet og Kattegat. Derudover går ruten via ridestier, vildtveksler, strand, grusstier og klitter. Ruten er afmærket med både skilte og minestrimler ophængt i træer og buske. Pga. den helt specielle natur og dyrelivet har vi fået tilladelse til at sende 30 deltagere gennem området og derfor er denne distance også hurtigt udsolgt.

Løbet er for hele familien og vi har også altid et løb for børn. Der løbes runder af 400 meter og der er diplomer, slikposer og naturligvis medaljer til alle børn. Muligvis kommer Rasmus Klump forbi og leger/løber med børnene.

Der er naturligvis også medaljer til de øvrige løbsdeltagere og diplomer kan printes fra vores hjemmeside. Der er præmier til hurtigste mand/kvinde i hver kategori. ½ M og trail-ruten er godkendt til Klub 100.

Der er altid en meget hyggelig stemning på pladsen når pårørende og børn til løbere blander sig med tilskuere og gæster på campingpladsen. Efter løbet er der kaffe og kage til løberne og de pårørende og tilskuerne har mulighed for at købe kaffe/kage.

Tilmeld dig her.

Yderligere info om løbet her.

Praktisk info:
Hvor: Råbjerg Mile Camping, Kandestedvej 55, 9990 Skagen
Hvornår: Lørdag den 8. juni.
Hvad: 5 km, 1/4 maraton, 1/2 marathon, 21,1 km trailløb og børneløb.

Råbjerg Mile Løbet er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design