Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

20. udgave af HCA Marathon bliver noget specielt

17. september 2019 · Nina Christensen

En optimeret rute, Odinsbro og nye distancer er med til at sikre endnu en løbefest i Odense til HCA Marathon den 29. september.

Nu er ventetiden ved at være ovre. For om mindre end to uger lyder startskudet til Odenses store løbsfest den 29. september - HCA Marathon.

ODINS BRO bliver en del af maratonruten

Som deltager i 20. udgave af HCA Marathon på maratondistancen får løberne en ny oplevelse med på turen, idet Odins Bro, Nordeuropas største svingbro, der blev åbnet i 2014, bl.a. med Odinsbroløbet med tæt ved 6.000 deltagere bliver en del af ruten på anden runde.

”Vi er overbeviste om, at den nye del af ruten er med til at give deltagerne endnu en god oplevelse af deres deltagelse i HCA Marathon”, udtaler løbschef Torben Simonsen.

”Også andre steder på den bynære rundstrækning, er der ændringer på ruten, og efter at have været ruten igennem en del gange, er det min overbevisning, at det giver et bedre ruteforløb” fortsætter Torben.

Se hele ruten på løbets hjemmeside her: http://www.hcamarathon.dk/marathon/rute

Igen i år er HCA Marathon vært for de officielle danske mesterskaber i maratonløb, der afvikles som en del af arrangementet - dertil kommer såvel DM som NM for politiet.

Til 20. udgave af HCA Marathon forventes der over 6.000 deltagere.

TILMELD DIG HER:

Er du endnu ikke tilmeldt til HCA Marathon, der har tre distancer at vælge imellem, marathon, halvmarathon og arrangementets nyeste distance ”Løb de sidste 10”, så kan tilmelding stadig ske via www.hcamarathon.dk her er det også muligt at melde sig til arrangementets børneløb – Minimarathon på 4,2 km.

Praktisk info:
Hvor: Odense Idrætspark.
Hvornår: Søndag den 29. september fra kl. 10:00.
Hvad: Maraton, halvmaraton, "løb de sidste 10' og 4,2 km minimarathon.

HCA Marathon er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

Danmarks eventyrlige Marathon from HCA Marathon on Vimeo.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design