Loading...

Royal Run

Særlige træningstilbud gør dig klar til Royal Run

12. marts 2019 · Thomas Lind

Med ca. tre måneder til Royal Run er løbeklubber landet over klar til at tilbyde skræddersyet Royal Run-træning.

Når Royal Run løber af stablen på Færøerne d. 1. juni og i Danmark d. 10. juni 2019, vil indtil videre 67.000 deltagere prøve kræfter med korte eller længere distancer i de forskellige værtsbyer. 

For nogle er målet af slå sin personlige rekord på 10 km-distancen, og for andre er målet at gennemføre One mile (1,6 km) i gang. Royal Run er nemlig for alle – og de små mål er mindst lige så meget værd, som de store. 

Mange foreninger tilbyder derfor skræddersyede træningsforløb frem mod Royal Run, hvor man kan vælge mellem forskellige distancer. Man kan også i mange af tilbuddene vælge løb eller gang. Ideen er, at man allerede nu kan blive en del af fællesskaberne og træne trygt og sikkert op til Royal Run.

”Den træning, som klubberne stiller til rådighed, skal hjælpe den enkelte til at komme godt igennem på dagen,” fortæller Søren Simonsen, visionsprogramleder i Bevæg dig for livet, der står bag Royal Run, og han uddyber:

”Der er træningstilbud for alle uanset udgangspunkt, og deltagerne vil her møde ligesindede og derigennem opnå fællesskab og en tryg og motiveret opstart.”

Du kan se alle træningstilbud på linket her: Træningstilbud

Hvis du vil invitere andre i lokalområdet med til din træning, kan du skrive til info@royalrun.dk. Så opretter vi din træning, så den fremgår sammen med de øvrige tilbud. 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design