Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Oplev efteråret i løbesko til Sydkystløbet

06. september 2018 · Thomas Lind

Søndag den 14. oktober lyder startskuddet for 43. gang til det traditionsrige Sydkystløbet i Greve. Med distancer fra 4 til 21,1 km kan alle være med til det velorganiserede løb i smukke omgivelser.

Tag madpakkerne med i tasken og familien i hånden og vær med til en hyggelig dag ved Greve Marina. Ungerne deltager på det 4 km korte børneløb for 25 kroner, mens forældrene kan deltage på 5 km, kvart-, eller halvmarathon-distancer eller den 6 km walk. Der er således lagt op til en dag, hvor alle familiens medlemmer kan få frisk luft og sved på panden.

Ruten
Ruten går blandt andet gennem den skønne Køge Bugt Strandpark og andre naturområder i Greve, Hundige og Ishøj. Der er start og mål ved Hundige Havn. Der løbes på gode asfalt- og grusstier med fladt og plant underlag. Ruterne er fint markeret med pile og km-angivelser og langs ruten møder du glade og engagerede vejvisere. Ruterne er officielt opmålt af Dansk Atletik Forbund (DAF)

Se rutekort for alle ruter – klik her

Depoter
Ved 3,9 km og 6,9 km er der væskedepot med slik, frugt, energibar, vand, saft, energidrik og cola. I målområdet er der også et også et gennemløbsdepot, som er forbeholdt halvmaratonløbere.

Der er ikke depot på 5 km og børneløb.
Når du kommer i mål er der ligeledes megen forplejning i form af kaffe, the, suppe, vand, saft og frugt Endelig sikres en god oplevelse med blandt andet fartholdere på halvmarathondistancen, medaljer til alle og lodtrækningspræmier.

Praktisk info:

Hvor: Greve Marina, v. Hundige Havn
Hvornår: Søndag den 14. oktober 2018 fra kl. 10
Hvad: Halvmaraton, kvartmaraton, 5 km og børneløb (4 km) samt 6 km walk i og omkring Greve.

Sydkystløbet er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design