Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

North Sea Beach Marathon - verdens hårdeste strandmarathon

09. juni 2018 · Maria Severin

Søger du en udfordring ud over det sædvanlige? Så kom til North Sea Beach Marathon søndag den 24. juni.

North Sea Beach Marathon har den store glæde at indbyde til den 19. udgave af et løb, der har udviklet sig til en ægte klassiker. Løbet langs den smukke, imponerende og til tider barske vestkyst er en udfordring for alle sanser. Det er samtidig en fysisk prøvelse, for ingen ved, hvordan vejret arter sig på løbsdagen. Er der medvind, solskin og skyfrit med højt til loftet? Eller er der modvind, bølger, skumsprøjt og lavthængende skyer?

Det er en helt særlig oplevelse at færdes langs kysten med det smukke Vesterhav på den ene side og de betagende klitter på den anden. Det gælder, uanset om valget er faldet på deltagelse på 4,2 km, 8,4 km, 21.1 km eller den klassiske distance over 42,195 km. Atter i år går starten fra Hvide Sande mod Nymindegab og retur. Det er en oplevelse som med sikkerhed trænger ind i under huden.

Det er et af de få løb i verden, der afvikles på en strand. Løbet har en unik, nærmest kultagtig status blandt danske og udenlandske løbere. Det er ikke tilfældigt at TV 3, Viasat og selveste BBC har filmet løbet og bragt udsendelser om denne helt særlige idræts- og kulturbegivenhed. Arrangørerne takker alle, der medvirker omkring løbet. Både sponsorer, partnere, myndigheder og frivillige hjælpere. Uden dette store, lokale engagement kunne så stort et løb ikke afvikles.  Både publikum og deltagerne udtrykker stor tilfredshed omkring at både halv og helmarathon bliver løbet på en "ud og hjem" rute, da det har givet meget mere liv og opbakning på hele ruten.

MARATHON FOR ALLE!

Hvis du ikke har mod på en hel Marathon kan du tilmelde dig en af de andre distancer:

 1/2 Marathon 21,1 km 
 1/5 Marathon  8,4 km
 1/10 Marathon  4,2 km

Praktisk info:
Hvor: Hvide Sande By, Fiskeauktion
Hvornår: Søndag den 24. juni fra kl. 10
Hvad: Marathon, halvmarathon, 1/5 marathon og 1/10 marathon

North Sea Beach Marathon er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design