Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Juelsminde Run lørdag den 25. august

03. juli 2018 · Maria Severin

Nyd sensommeren med et godt motionsløb i Juelsminde.

Til Juelsminde Run er et engageret arrangørteam konstant på arbejde for at sikre den gode oplevelse for alle - både dem som løber rigtig hurtig og dem som bare hygger sig gennem løbet. 

Undervejs på den 5,2 km lange rute er der glade hjælpere der kommer med smil og opmuntringer. Derudover møder du som løber skilte undervejs på ruten, som er med til at opmuntre dig gennem ruten. Der står f.eks “Din mor bliver stolt” eller “Håber naboen ser dig”.

Ruten er meget afvekslende som giver et godt indtryk af Juelsminde med vand, strand og skov. Opløbet er gennem Hovedgaden hvor der er opstillet kamera, så man følge de sidste meter på storskærm. Ruten kan løbes 1, 2 eller 4 gange og der er derudover et børneløb på 1 km samt udvidet med en walk rute på 6 km i år, så der er noget for en hver smag.

Er det sommer er der fra start- og målområdet kun 200 meter til en dukkert i havet, så tag familien med og nyd en dag til Juelsminde Run.

Læs mere om løbet her.
Og tilmeld dig allerede her.

 

Praktisk info:
Hvor: Odelsgade, Juelsminde
Hvornår: Lørdag den 25. august fra kl. 12:55.
Hvad: 5,2 km, 10,5 km 21,1

Juelsminde Run er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design