Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Deltag i løbefesten ved Almindsø-stafetten den 22. august

04. juli 2018 · Maria Severin

For 36. gang inviterer SAK77 til Almindsø-stafetten med 4x4 km, 3x4 km for børn samt en 7 km walk.

Almindsø-stafetten er ikke uden grund ”verdenskendt i Midtjylland”. For 36. gang kaldes ind til årets ”firmaskovtur”. Og det er for ALLE størrelser firmaer. Fra de små virksomheder med 4 løbere til store koncerner med over 300 deltagere. Mange private deltager ligeledes med hold hjemme fra vejen, kortklubben, foreningen, og hyggen og håneretten er i højsædet.

Der er igen i år en 7 km smuk walk-rute, den klassiske 4x4 km stafet samt en 3x4 km stafet for børn. Der er derfor noget for en hver smag ved arrangementet.

Der er et deltagermax. på 3.000, og der forventes igen i år udsolgt, så der er lagt op til en stor løbefest blandt deltagerne. Den gode stemning, der er til løbet, blev bemærket og kommenteret i lederen i MJA sidste år: 

"Det er sådan en aften, man ikke kan andet end at blive glad. Der er altid en herlig stemning ved Almindsøstafetten, der i de senere år for alvor har slået sin rolle fast som den helt store firma- og familieudflugt i Silkeborg og omegn".

Læs mere om løbet her.
Og tilmeld dig allerede her.

 

Praktisk info:
Hvor: Østre Søbad, Horsensvej
Hvornår: Onsdag den 22. august fra kl. 18
Hvad: 4x4 km stafet, 3x4 km børnestafet og 7 km walk

Almindsø-stafetten er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design