Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Hold en aktiv sommerferie med Etape Bornholm

26. juni 2018 · Maria Severin

Kom til Bornholm den 23. til 27. juli og deltag i et af Danmarks mest ikoniske løb.

For 25. gang afvikler Viking Atletik Etape Bornholm - og du er naturligvis inviteret med. For blot 710 kroner får du 5 dage med motionsløb fordelt over hele bornholm. Distancerne varierer fra 5,9 km til 10, så du samlet set har løbet en marathon fredag aften.
De fem etaper bliver afviklet i Hasle ved silderøgerierne, Dueodde strand, Almindingen ved Ekkodalen, Hammeren omkring Hammershus og i Rønne med et hurtigt byløb. Alle ruter er meget specielle og man kommer rundt og ser alle de spændende former for natur, der er på Bornholm.
Udover den klassiske 5-etape marathon distance tilbydes både en børne- og ungdomsklasse på henholdsvis en kvart og en halv marathon fordelt på 3 etaper. Der er derfor rig mulighed for at tage hele familien med til aktiv ferie på Bornholm - turist om dagen, aktiv om aftenen.
 
Som deltager bestemmer man selv hvordan man kommer til øen. Overnatning og bespisning klarer man også selv, men der er hjælp at hente på: http://www.etape-bornholm.dk/. Der er indsat Shuttlebusser, der kører øen rundt, så ankomsttidspunkt passer med løbsstart kl. 18:00 hver aften, så der er masser af tid, at være turist på i dagtimerne. Samtidig afvikles løbet tidligt nok, til at man kan nå de sidste lyse timer til aftensmaden i sommerhuset. Eller besøg en af de mange spisesteder, som ligger tæt omkring løbsstederne.
Man får naturligvis både medalje, diplom og en løbs T-shirt med i prisen.

 

Læs mere her.
Og tilmeld dig direkte her.

 

Praktisk info:
Hvor: Bornholm
Hvornår: 23.-27. juli - hver aften kl. 18
Hvad: Et marathon fordelt på 5 dage

Etape Bornholm er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed.

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design