Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Esbjerg City Half 2018

08. juni 2018 · Maria Severin

Den 24. juni kl. 11 lyder startskuddet til den anden udgave af Esbjerg City Half, og løberne kan se frem til en spændende tur igennem Danmarks EnergiMetropol.

Starten går på Gl. Vardevej, som er Esbjergs idrætsmekka, og det er også her, løberne krydser målstregen. Ruten er planlagt, så deltagerne kommer forbi en række af Esbjergs kendte og populære vartegn og steder, og de kan blandt andet se frem til at opleve Esbjerg Vandtårn, skulpturen ”Mennesket ved havet”, gågaden, Torvet, Musikhuset Esbjerg og Esbjerg Strand. Samtidig kan løberne undervejs hente ny energi i underholdningen, der vil sprede liv og stemning rundt på turen.

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og yngste storby, og netop i år fejrer Esbjerg Havn og by 150 års jubilæum. Derfor har Esbjerg City Half opgraderet løbepakken, så deltagerne foruden startnummeret får en flot jubilæums løbe t-shirt, medalje, forplejning på ruten, 1 billet til Svømmestadion Danmark og 1 vand og 1 burger fra det populære spisested Pagoden.

Esbjerg City Half er attraktivt både for nybegyndere og for løbere med sportslige ambitioner. De 21 kilometer gennem det centrale Esbjerg er planlagt som en hurtig og lukket rute med få højdemeter, så der er god mulighed for at sætte en ny personlig rekord på halvmaratondistancen. Esbjerg City Half er officielt certificeret af Dansk Atletikforbund og DGI, og det betyder, at løbernes resultater gælder på de danske ranglister, lige som deltagerne er garanteret et velorganiseret løb efter de højeste internationale standarder.

Esbjerg City Half er arrangeret af Esbjerg Atletik og Motion og Sport & Event Park Esbjerg i et partnerskab med Esbjerg Kommune og Esbjerg City. Energi er kendetegnet for Esbjerg, og det er et oplagt match til halvmaratonløbet, hvor løberne også tager del i energien.

Praktisk info:
Hvor: Blue Water Dokken, Esbjerg
Hvornår: Søndag den 24. juni kl. 11
Hvad: Halvmarathon

Esbjerg City Half er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! - Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design