Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Unik løbeoplevelse på Vestsjælland

25. april 2018 · Thomas Lind

Søndag den 3. juni kan du til Storebælt Naturmaraton opleve den skønne natur omkring Slagelse, Korsør og Skælskør.

Storebælt Naturmaraton afvikles søndag den 3. juni og har fire distancer - 5, 10, 21.1 og 42,2 km. Målet er i alle tilfælde Skælskør Havn, men som noget ret unikt er der start 3 forskellige steder. Maraton i Slagelse, Halvmaraton i Korsør og 5/10 km på Kobæk strand i Skælskør. Der er således ingen rundstrækninger men en løbetur fra a til b uanset distance.
For nylig fik løbslederen en mail fra Anne Grethe, fra Norge:
"Første gangen jeg deltok fikk vi bl.a de beste, deiligste jordbær, og jeg må innrømme at jeg har et stort, stort ønske om at dere har jordbær igjen dette året....-det var helt spesielt og gjør dette løpet fantastisk"
Storebælt Naturmaraton er løbet med frisplukkede jordbær. De plukkes og spises ved Espe Gods, og i 2017 blev 24 kg blev pillet og vasket.
Kursuscenteret Klarskovgaard, som halv- og helmaratonløberne passerer lige efter Korsør leverer hjemmebagte Myslibarer og i det hele taget er der fokus på naturoplevelser, autencitet og god kvalitet.
Løbet er blevet evalueret flere år i samarbejde med DGI og Dansk Atletik Forbund, og to ting står frem blandt løberne som særlige kvaliteter:
Det er for det første ruten og naturoplevelserne - de mange km langs Storebælt, gennem skove og mellem bølgende marker. For det andet er det organiseringen og hjælperne: De mange depoter (ca. 3 km mellem hvert depot på de sidste 21 km), indholdet af depoterne (inkl. jordbærene ved Espe Gods), organisering fra nummerudlevering til ruteopmærkning og medaljeudlevering, samariter, busser tilbage o.s.v.
Der er altså al mulig grund til at få meldt sig til Storebælt Naturmaraton den 3. juni!

Læs mere her og tilmeld dig direkte her.

Hjemmesiden: www.naturmaraton.dk

Praktisk info:
Hvor: Start i Slagelse Nytorv, Korsør Bypark og Kobæk strand. Mål på Skælskør Havn.
Hvornår: Søndag den 3. juni 2018
Hvad: 5, 10, 21,1 eller 42,2 km løb

Storebælt Naturmaraton er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! Vælg et certificeret løb.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design