Loading...

Foreløbig er 204 løbere fra Greve Trim tilmeldt Royal Run. Billedet er fra en af løbeklubbens fællestræninger frem mod 21. maj.

Royal Run

Greve Trim stiller med 204 deltagere til Royal Run!

17. april 2018 · Henriette Leth Nielsen

En af Danmarks store løbeklubber, Greve Trim, har valgt at prioritere Royal Run som en af klubbens aktive og sociale event i 2018. Klubben stiller med mere end 200 deltagere når løbet skydes i gang i København: 12 deltager på milen, mens 192 er med på 10 km. 

”Vi glæder os til at Greve Trim kan være en del af det store Royal Run løbearrangement, og vi vil gøre vores til at bidrage til en uforglemmelig dag i centrum af København. Det bliver en af årets store, sociale aktiviteter i klubben”, udtaler formand Thomas Elsgaard, og fortsætter:

"Greve Trim prioriterer løbet fordi det er muligt at forene en stor event, som har en attraktiv distance og rute sammen med en social sammenkomst efter løbet. Desuden også attraktivt at eventen afholdes forholdsmæssigt tæt på Greve."

Attraktiv rute, social aktivitet og Kronprinsens deltagelse gør Royal Run populær

Greve Trim er primært en klub som dyrker de længere distancer – fra 5 km op til maraton – og blandt klubbens næsten 800 løbere, har der været stor opbakning til arrangementet. Grunden til den store tilslutning skal findes i flere elementer: attraktiv rute, social aktivitet med klubmedlemmer og så fordi mange synes godt om Kronprinsens positive forhold til sport og bevægelse. 

De fleste deltagere fra Greve Trim er etablerede medlemmer. Men også en del af klubbens nyere medlemmer har valgt at tage udfordringen op. Det samme gælder for nogle af de nyløbere, der startede i marts og som er i fuld gang med at træne sig op til løbet. 

"Det betyder meget at vi som klub kan deltage i løb og andre events i ind- og udland. Det giver en stærk sammenholdsstyrke og viser at vi kan præstere sammen på tværs af klubben uanset om man er sub-elite eller motionist," afslutter Thomas Elsgaard.

Holdfoto i ens klubtrøjer styrker sammenholdet i klubben

Klubben vil forsøge at samle medlemmer før/efter løbet til klassisk holdfoto samt socialt samvær. Det giver en stærk sammenholdsfølelse når så mange medlemmer stiller op i klubtrøjen selvom målsætningen for de fleste ikke er en hurtig tid, men en god oplevelse. 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design