Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Et brag af en løbefest for 39. gang i Lyngby Centrum

05. april 2018 · Thomas Lind

Det traditionsrige halvmaratonløb, (tidligere BT Halvmaraton) nu Gjensidige Den Grønne Halvmaraton, med start (og nu også mål) i centrum af Kongens Lyngby afvikles søndag den 29. april kl. 11.00.

Gjensidige Den Grønne Halvmaraton gennemføres på en helt ny interessant rute med start og mål i Lyngbys centrum. Dette gør det meget nemt for deltagere og pårørende at mødes før, under og efter løbet til den ”løbefest”, det helt sikkert bliver. Der vil være underholdning på ruten og i målområdet og ruten vil i sig selv være publikumsvenlig. Et stort antal fartholdere med balloner vil endvidere bidrage til den gode løbeoplevelse. Væskedepoter findes såvel ved start- og målområdet som flere steder undervejs på ruten.

Der afholdes som sædvanlig løbemesse på Lyngby Torv fredag, lørdag og søndag, hvor der vil være mulighed for at se gode tilbud på løbeudstyr og deltage i konkurrencer mm samt afhentning af startnumre. Som noget nyt vil der i år også være mulighed for at løbe et 10 km løb. Begge ruter er DAF-opmålt og certificerede og henvender sig såvel til eliteløbere som motionister. Der vil være pengepræmier til de hurtigste mænd og kvinder på begge distancer og mange flotte lodtrækningspræmier fra løbets sponsorere.

Som optakt og forberedelse til løbeoplevelsen den 29. april inviterer SNIK til gratis fællestræning i Dyrehaven (mødested ved Fortunen) hver lørdag kl. 9:00 med deltagelse af fartholdere til mange hastigheder. Der vil derfor være god mulighed for at teste og booste løbeformen i selskab med andre løbere på samme niveau.

Læs mere om løbet her og tilmeld dig direkte her.

Praktisk info:
Hvor: Lyngby Hovedgade
Hvornår: Søndag den 29. april 2018 kl. 11
Hvad: 10 og 21,1 km motionsløb

Gjensidige Den Grønne Halvmaraton er certificeret i Danmarks Officielle Løbskalender og blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design