Loading...

Royal Run

Nyt løbetilbud til ”ventende forældre” - som optakt til Royal Run

07. februar 2018 · Henriette Leth Nielsen

Et af de initiativer, der ser dagens lys takket være Royal Run, er KTK Løberne, som især henvender sig til forældre, der venter og fordriver tiden i hallen, mens deres poder er til sport.

Som optakt til Royal Run har Københavns Kommune, DGI Storkøbenhavn og Idrætsforum København arrangeret en række aktiviteter, der skal få endnu flere københavnere til at snøre løbeskoene. 

En af dem er KTK Løberne - en ny løbeklub i Bispebjerg etableret af Københavns Trampolinklub i anledning af Royal Run. Målet er at skabe et socialt løbefællesskab for børn, unge og forældre i KTK – samt for alle andre, der vil opleve glæden ved at løbe sammen. 

”Med KTK-løberne vil vi give et helt nyt tilbud til familier i og omkring Bispebjerg. Vi oplever i KTK og Grøndal MultiCenter, at mange forældre følger deres barn til fritidsaktiviteter – ofte ledsaget af søskende – og at der mangler aktiviteter for dem imens barnet træner. I stedet for at kaste sig over skærmene kunne man benytte tiden til at komme ud i et sjovt fællesskab, hvor løb og samvær er i fokus – og hvor vi har et fælles mål, nemlig at kunne gennemføre Royal Run om tre måneders tid,” fortæller Mikkel Kibsgaard, der er lærer på Grøndalsvænge Skole og træner i KTK Løberne. 

Kultur- og Fritidsborgmester Niko Grünfeld glæder sig over initiativet:

”Royal Run er et helt nyt koncept, hvor Kronprinsen er med til at motivere endnu flere danskere til at være fysisk aktive. Det har jeg stor respekt for, og jeg løber naturligvis med til maj. Min forvaltning bakker op om Royal Run med en række aktiviteter op til eventen, hvor vi støtter og styrker byens løbeforeninger og inviterer alle borgere til at være med på gratis 12-ugers løbeskoler. Målet er, at endnu flere oplever suset ved at løbe sammen med andre – og får mod på at fortsætte, også på den anden side af selve løbet,” siger han. 

Løbefællesskabet træner frem imod Royal Run d. 21. maj, og du kan være med. Med 12 ugers gratis træningsforløb får du sat din træning i system, bliver en bedre løber og bliver en del af et fællesskab med løbere, der har samme udgangspunkt som dig.

Vælg mellem disse hold hos KTK Løberne: 

  • ”Træning mod ’One mile’ (1,6 km)på 12 uger” (bl.a. for familier, der gerne vil træne sammen)
  • ”Fra 5 – 10 km på 12 uger” (bl.a. for forældre og unge)

Der trænes så varieret som muligt. Træningen veksler derfor mellem interval, fartleg, coretræning og længere ture som DGI-certificerede løbetrænere guider dig gennem, i løbet af de 12 ugers træning.

Det er GRATIS at deltage!

Træning og mødested: 

  • Mødested for KTK Løberne: Grøndal Multicenter (Hvidkildevej 64, 2400 København NV)
  • Hver mandag og onsdag fra kl. 17.00 – 18.00 - første træning: mandag 26. februar, 2018
  • Infoaften – d. 21. februar 2018, kl. 18-19.30. Kom til gratis og uforpligtende info/kick-off aften og hør mere om træningsforløbet, mød klubbens trænere og stil alle de spørgsmål du nu må have. Tilmelding til kick-off møde kan ske her 

 

Kontaktoplysninger KTK Løberne:

  • Kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld via pressechef Julie Stemann Monberg, tlf. 24 98 22 60
  • DGI Storkøbenhavn, Event- og løbekonsulent Henrik Dam Nygaard, tlf. 41 12 78 13

 

Læs mere om Royal Run HER.

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design