Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Kagebord og populært løb: Vestjysk Halvmaraton fejrer 20 års jubilæum

06. oktober 2017 · Henriette Leth Nielsen

Traditionen tro er der kæmpe kagebord efter løbet! Vælg mellem en halv og en kvart maraton - og glæd dig til årets ekstra store jubilæumskagebord efter løbet.

Det er i år 20. gang, Vestjysk Halvmaraton afholdes. Løbet har dermed jubilæum, og det bliver fejret. Som noget særligt tilbyder løbet i år to distancer: Du har som altid mulighed for at løbe halvmaraton, men i år kan du også vælge den halve distance og løbe 10,1 km. Det betyder at flere kan være med.

Vestjysk halvmaraton er kendt for sit kæmpe kagebord efter løbet. Det bliver der selvfølgelig ikke lavet om på ved dette års jubilæumsløb. I år bliver kagebordet enormt.

Der er noget helt særligt at løbe med til store løb med mange andre løbere. Det har du mulighed for til Vestjysk Halvmaraton. Vestjysk Halvmaraton er et af Danmarks største halvmaratonløb, og som til andre store løb er kvaliteten i top med både fartholdere og musik på ruten, der giver en helt særlig stemning.

Vestjysk Halvmaraton afholdes 4. november 2017 med start kl 13.

Information og tilmelding på vestjysk-halvmaraton.dk.

Vestjysk Halvmarton er certificeret og er blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed.

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design