Loading...

GoRun

Sydbornholm har fået sit første GoRun

23. august 2017 · Henriette Leth Nielsen

Lørdag havde GoRun Dueodde/Pedersker premiere i flot solskinsvejr og fint fremmøde i alle aldersklasser.

GoRun Dueodde/Pedersker er et af de nyeste skud på stammen i den efterhånden store GoRun-familie bestående af et landsdækkende, gratis gå- og løbeprojekt. Som bekendt er det Bevæg dig for livet - Løb under Dansk Atletik Forbund og DGI, der står bag GoRun. Pedersker Idrætsforening er lokal arrangør.

DSC 0037SmallPlads til alle i GoRun Dueodde/Pedersker  
GoRun Dueodde/Pedersker afvikles lørdage kl. 14 med start og mål ved indgangen fra p-pladsen fra Ølenevejen lige udenfor Pedersker. GoRun Dueodde/Pedersker. I første omgange følgende sensommerlørdage udover premoeren i lørdags (samme tid og sted hver gang):  

  • Lørdag den 26. august
  • Lørdag den 2. september
  • Lørdag den 9. september

Formand i gymnastikafdelingen i Pedersker Idrætsforening, Marianne Haase, er lokal tovholder på GoRun Dueodde/Pedersker.

"Vi havde flot vejr til premieren og en rigtig god stemning både under løbet, og i vores snak bagefter. Nogle af de fremmødte havde aldrig før deltaget i Idrætsforeningens aktiviteter, så det er jo rigtig rart, at de også havde fundet vej," fortæller Marianne Haase og fortsætter:

"Idéen med GoRun er udsprunget af et begynderløbehold, vi havde i foråret. Flere kom og sagde, at de godt ville skifte mellem at gå og løbe, og det egner GoRun sig jo rigtig godt til. Vi arrangerer også GoRun for at komme i kontakt med andre i lokalområdet. Og så synes vi godt om at komme ud og røre os sammen med nogle andre på en uformel måde. Her er plads til alle - lige fra maratonløbere til dem, der går." 

"Oprindelig oprettede vi vores løbegruppe, fordi vi var nogle stykker, der altid alle havde så mange dårlige undskyldninger, når vi burde løbe en tur. Men nu træner vi to gange om ugen - og har Almindingeløbet som fast mål. For mig er det meget glæden og sammenholdet, der giver lyst til at motionere, fortæller Marianne Haase.

DSC 0065SmallMarianne Haase (til højre på billedet) er oprindelig fra Nordsjælland. For ti år siden flyttede hun med hele familien til Bornholm efter at have deltaget i Etape Bornholm i to år - og "glemte" at flytte hjem igen.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design