Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

FJORDMARATHON vokser

20. juli 2017 · Henriette Leth Nielsen

Den aalborgensiske løbeevent er populær blandt både familier, kolleger og andre grupper. Der er distancer for alle, så man kan nemt deltage sammen uanset niveau.

Fjordmarathon 2017Med 25% flere i forhold til samme tidspunkt sidste år, tyder det godt for årets deltagerantal ved FJORDMARATHON.

Nordjyderne har taget FJORDMARATHON til sig, og mange arbejdspladser kan se fordelen i, at medarbejderne kan udfordre sig individuelt på mange forskellige distancer og samtidig hygge sig sammen bagefter. Tidsplanen er nemlig tilrettelagt således, at uanset, om løberne eksempelvis deltager på en 10 km distance eller en halvmaraton, så kommer de typisk i mål indenfor en kort tidsramme, så der bliver både tid til at heppe på hinanden, begejstre sig sammen og slappe af sammen bagefter i området omkring målområdet.

Fem distancer at vælge imellem
Der er hele fem distancer for voksne at vælge imellem samt et BØRNELØB for de allermindste.

Distancerne er på henholdsvis 2 km walk, 2 km børneløb, 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. De starter alle fra Slotspladsen mellem Aalborghus Slot, Toldbod Plads, havnebassinet og Utzon Centeret og løber omkring Musikkens Hus.

Løb både i Vendsyssel og Himmerland
Alle distancer fra 5 km og opefter krydser Limfjordsbroen, så man løber både i Vendsyssel og i Himmerland. Ruterne er fuld af sanseindtryk, natur, by, seværdigheder, underholdning og heppende tilskuere langs med ruterne.

Det er en spændende udvikling løbet er i, og det glæder især styregruppeformand Gitte Melph, der sammen med resten af teamet bruger en masse fritid på alle de praktiske gøremål, der skal klares i forbindelse med sådan et stort arrangement.

FJORDMARATHON 2017 foregår søndag 3. september med første start kl. 10.00.
Tilmelding og yderligere information om løbet på fjordmarathon.com.

FJORDMARATHON er certificeret og er blandt de løb i Danmark, der tilbyder løberne den bedste kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed. 

Har du ambitioner for dit løb? Det har vi! Vælg et certificeret løb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design