Loading...

Landsstævne 2017

Unikke løbsoplevelser til Landsstævnet i Aalborg

23. juni 2017 · Henriette Leth Nielsen

Mærk pulsen. Mød magien. Løb er næststørste idræt til L2017 - kun overgået af eventens bærende element, Gymnastik

Til landsstævnet i år har der været stor opbakning til løbeaktiviteterne, og løb er den næststørste idrætsgren. Gymnastik er (trods alt) størst.

"På grund de mange løb der afholdes i Danmark hvert år har DAF og DGI under Bevæg dig for livet – Løb sammen med foreningerne i Aalborg valgt, at vi vil arrangere nogle løb ved landsstævnet, som skal give deltagerne unikke løbeoplevelse," fortæller Maria Severin og Johs Musaus, der er projektledere på disse løb.

Til landsstævnet afholdes udover morgenløb med GoRun og en række spændende workshops fire motionsløb med specielle oplevelser.

Byorienteringsløb – oplev Aalborg og landsstævnenergien
Byorienteringsløbet er det største af de fire løb, som bliver afholdt ved landsstævnet. Løbet er et klassisk pointorienteringsløb på et orienteringskort, men giver deltagerne en sjov udfordring og oplevelse af byens puls under L2017! Aalborg kommer til at summe af liv under Landsstævnet og løberne kommer til at opleve byen, landstævneenergien og løb på en helt anderledes måde. Med et detaljeret orienteringskort over byen skal løberne finde poster placeret både ved byens seværdigheder og rundt i kringelkrogene!

Egholm Ekspeditionen – din time-out fra Landsstævnepulsen
Egholm er en lille ø, der ligger i Limfjorden lige ud for Aalborg. Til Egholm Ekspeditionen sejles løberne med færge over til øen. Undervejs er der fælles opvarmning, og når færgen lægger til kaj på Egholm går starten. Så snart løberne sætter deres løbesko på Egholm, er de kun 5 minutter væk fra Aalborgs landsstævne-puls. Men samtidig er de rejst 20.000 år tilbage i tiden, for Egholm er hævet jern-alderhavbund. Her er ingen trafikstøj, ingen blinkende reklamer, intet stress og jag. Her er kun stille natur på en ø, der på sit højeste punkt måler 1,5 m over havoverfladen.

Festløbet - #Orangeerdetnyesort
Fredag aften til Landsstævnet i Aalborg står den på farverig løbefest. Festløbet er en stafet med tre løbere på hvert hold. Stafetløb er i sig selv socialt. Men for at skabe endnu mere fællesskab og fest bliver holdene inddelt lige inden løbet starter, og deltagerne bliver dermed blandet på kryds og tværs.

Hvert team får inden starten tildelt startnumre, et holdnavn (Team Bloody Mary, team Strawberry Daiquiri, Team Dry Martini mm.) samt et lille udklædningskit, som hver deltager kan være iklædt, mens der løbes. I skiftezonen afleveres ud-over depechen også de ”festlige beklædnings-genstande” videre til næste løber. Der vil være DJ, party stemning og høj energi. Det bliver SÅ orange!

ZOO og Mølletrail
Mange løbere skifter i dag asfalten ud med offroad løb. Til ZOO og Mølletrail er en stor del af ruten på singletrack. Løbet giver en frisk løbeudfordring og naturoplevelse tæt på Aalborg midtby. Løberne kommer til at opleve en spændende og varieret løberute, der tager dem ad Mølleparkens stier, og giver dem yderligere den unikke chance for at løbe igennem Aalborg ZOO. De får desuden en særlig oplevelse, fordi de rammer nogle af de mest lækre udsigtspunkter udover Limfjorden.

Læs meget mere om Landsstævne 2017 her.

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design