Loading...

International Løbedag onsdag 7. juni

Jellingløbet foregår i år på Global Running Day - DIT løb kan tælle med i internationalt løberegnskab

30. maj 2017 · Henriette Leth Nielsen

Deltag i Jellingløbet eller et af dagens tre GoRun, registrér dit løb 7. juni og bliv en del af Global Running Day 2017.

Styregruppen bag Jellingløbet er i fuld gang med forberedelserne til året motionsløb, som foregår onsdag den 7.juni kl. 19 ved Bredagerskolen i Jelling.

GRD Digital Ad 300X250 2017Netop 7. juni er international løbedag, Global Running Day.

Til Global Running Day 2016 snørede mere end 2,5 millioner mennesker fra i alt 177 lande verden over løbeskoene og løb en tur.

Til sammen løb de cirka 15.000 km på denne internationale løbedag, der har til formål at markere glæden ved løb verden over.

Du kan være med til at gøre Global Running Day 2017 endnu større: og læs meget mere om projektet HER.

Der er også gode muligheder for at deltage i den internationale løbedag ved et af dagens tre GoRun:

  • GoRun Aalborg Øst kl. 10.00
  • GoRun Tarm kl. 17.00
  • GoRun Roskilde kl. 17.30

Se GoRun-oversigten HER.

Bevæg dig for livet - Løb opfordrer alle i Jelling og omegn til at deltage i løbet, for at få oplevelsen af at løbe eller gå sammen med andre.

Jellingløbet tilbyder igen i år motion for hele familien. Der er fire forskellige løberuter – hvoraf Trailruten på godt 7 km er nyeste rute. En udfordrende og spændende rute med 92 højdemeter og endnu flere forhindringer, end sidste år. Desuden tilbydes i år en ny Walk rute på 4 km, som går ned i Jelling Skov. Her kan alle være med, også dem i barnevogn. Se mere på Jellinglobet.dk

Der er fine sponsorpræmier til vinderne i alle klasser, og som noget nyt er der medaljer til de børn, der bliver nr. 1, 2 og 3 på de forskellige ruter. Så der er noget at løbe for! Alle bliver belønnet med frugt og vand i mål - og det er muligt selv at printe sit diplom ud efter løbet.

Når bakkerne er besejret på diverse ruter, vil der være mulighed for at købe grillpølser, kaffe og kage i kiosken. Det er også tilladt at tage sin egen madkurv eller grill med og der må meget gerne stilles telte op på pladsen, hvor man kan hygge sig før og efter løbet. Derudover vil Jelling Bryghus komme på pladsen og sælge kolde øl, så du kan fejre dit gennemførte løb, sammen med naboen, kollegaerne eller måske en helt tredje. Alt i alt har vi lagt op til en dejlig sommeraften, med motion og hygge. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annett Lassen på tlf. 3056 1480.

Styregruppen bag Jellingløbet håber på god opbakning

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design