Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

80-årige Flemming er still going (running) strong – og har deltaget i samtlige 41 udgaver af Hannerupløbet

21. maj 2017 · Henriette Leth Nielsen

Gør som Flemming: Tag med til Hannerupløbet tirsdag 6. juni

Flemming Wollenberg er netop fyldt 80 år. Han begyndte at løbe som 38-årig, hvor han løb sit første Hannerupløb. Siden har han løbet samtlige 41 afholdte løb, og han gør det igen i år, hvor løbet afholdes den 6. juni. Han skal han endnu engang løbe 10 km. Flemming løbetræner stadig en til to gange om ugen med Fredericia Løbeklub og med sit 15-årige barnebarn.

Den bedste tid Flemming har løbet ved Hannerupløbet er 36 min og 16 sek. Benene er ikke helt så hurtige længere, men alligevel satser han på at gennemføre løbet på lige omkring en time i år.

Tiden har aldrig været vigtig for Flemming Wollenberg. Han løber, fordi han ikke kan lade være. Som han siger, så har han det bedst sådan. Han elsker at komme ud i naturen, og det gør man ved Hannerupløbet.  Her løbes der på skovstier og helt tæt på skovens dyr, som går i indhegninger lige ved siden af ruten.

Flemming er typen, som bare ikke kan sidde stille. Udover at løbe, har Flemming en stor have, som han ordner, han underviser lidt i tennis, og så cykler han. Inden Hannerupløbet i år, cykler Flemming til Polen med nogle gutter, som han selv kalder dem. Planen er, at de dagligt skal tilbagelægge omkring 180 km.

De fleste arrangører af løb i Danmark siger, at deres løb er for alle. I Fredericia til Hannerupløbet er der virkelig noget om snakken. Udover de ”sædvanlige” løbere, kommer der også de lidt ældre, samt både små og store børn - og som noget helt særligt er der ved løbet tradition for, at der er en start for personer med handicap.

Flemming Wollenberg lider af slidgigt i foden og har ondt hver gang at løber og går. Han stiller alligevel til start. Han kan slet ikke lade være. Arrangørerne af Hannerupløbet håber også, at se dig den 6. juni. Som noget helt nyt tilbyder Hannerupløbet nu også 6 km Walk, så du behøves ikke at kunne løbe for at være med. 

Læs meget mere om Hannerupløbet her - og følg løbet på Facebook!

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design