Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Ultraløb & Trail i Nordsjælland: Kom med til Trail i Kongernes Nordsjælland

20. maj 2017 · Henriette Leth Nielsen

Firkløverløbets rute løber på både brostens pavéer fra renaissancen til fede singletrack i tæt skov over bølgende overdrev, søer og strand.

Ifølge mange fås ikke flottere, hårdere og sammenhængende spor end i Nationalpark Kongernes Nordsjælland i form af Firkløverløbet 50/50. Løbet afvikles søndag 4. juni (pinsedag) – og en af løbets entusiaster er ultraløberen Rasmus.

”Oplevelsen af at løbe i en så naturskøn del af Danmark er helt fantastisk. Grunden til at jeg vælger at løbe 50 km ude i en skov er for at komme helt tæt på naturen, opleve dyrene helt tæt på og presse mig selv mentalt. Når min krop siger stop, kan jeg altid lige presse mig selv lidt mere, end jeg tror, jeg kan.

Jeg søger løb, som udfordrer min også på det mentale plan. Når du skal løbe 50 km mandag efter 17 km lørdag og 50 miles (83 km) søndag - alt sammen i terræn, så får du denne udfordring. Derudover er Firkløverløbet bare fantastisk med et godt set up: Omsorg for løberne, der mangler ikke noget, en stor familie, mangler ikke noget ved depoterne etc.

Jeg begyndte at løbe i 2013, hvor jeg gennemførte mit første halvmaraton. I 2014 løb jeg mit første maraton ville derefter gerne prøve noget mere. Og så tog det fart med ekstremløb i ind- og udland,” fortæller 39-årige Rasmus.

Firkløverløbet har fået navn efter løbets form, idet man løber rundt i en rute, der er formet som firkløverblade. Alle 4 blade er 50 miles. De 4 blade forbinder sporene i Danstrup Hegn, Gurre Sø, Teglstrup Hegn og Egebæksvang via Krogenberg.>

1. blad 15 km trailløb. (ca. 16 km)
2. blad 50 km ultratrail. (ca. 52 km)
4. blad i firkløveret 50 miles ultratrail. (ca. 84 km)
Så kom med i pinsen, få et fantastisk trailløb og vær med til festen i start og målområde ved Spidsbjerg bag Gurre Kirke, Gurrevej 321, 3000 Helsingør.

Læs meget mere her:

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design