Loading...

Danmarks Officielle Løbskalender

Gudenåløbet – Det bliver ikke smukkere

16. maj 2017 · Henriette Leth Nielsen

Det særlige ved ruterne ved Gudenåløbet er at de fører løberne gennem den smukkeste natur langs Gudenåen. Løberne kommer helt tæt på åen og passerer den faktisk hele fire gange på 12,5 km distancen.

Når vi spørger deltagerne ved motionsløbene i Danmark, hvad der er vigtigst for dem, når de deltager i et løb, så svarer de RUTEN.

Løberne vil have ruter, der giver dem særlige oplevelser. Og det får de, når de deltager i Gudenåløbet. Det særlige ved ruterne ved Gudenåløbet er, at de fører løberne gennem den smukkeste natur langs Gudenåen. Løberne kommer helt tæt på åen og passerer den faktisk hele fire gange på 12,5 km distancen.

Hovedingrediensen i Gudenåløbet er altså den smukkeste rute, men i år er løbet også krydret med Mad og Kunst marked ligesom der vil være Veterantræf, hvor der udstilles lækre veteran og classic biler ved Gudenåens bred. Med startnummeret i hånden får løberne ligeledes adgang til svømmehal og wellness i Bjerringbro Kultur- og Idrætscenter.

Arrangørerne af Gudenåløbet glæder sig dermed til at give dig som løber en fantastisk naturoplevelse i kombination med lækker mad, biler samt ren wellness.

Dy finder yderligere information om Gudenåløbet og tilmelder dig her.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design