Loading...

Bestseller Aarhus City Halvmarathon (tv) og Copenhagen Half Marathon (th).

Motionsløb

Landets største løbsarrangører indleder nytænkende, strategisk samarbejde

15. marts 2017 · Henriette Leth Nielsen

Østjyske Aarhus Motion og københavnske Sparta har altid haft et godt øje til hinanden. Nu indleder de to storaktører et nyt samarbejde på tværs af landet.

Aarhus Motion og Sparta har i mange år brugt hinanden som sparringspartnere, og tilsammen sender de to løbsarrangører alene til DHL Stafetten ikke færre end 175.000 danskere ud at gå eller løbe.

Samarbejde og nytænkning
Selvom både Aarhus Motion og Sparta tiltrækker mange tusinde løbere til kæmpesuccesser som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon og det internationale IAAF Label-løb Copenhagen Half Marathon, er nytænkning og øget samarbejde helt afgørende i et løbemarked, der i de seneste år har været præget af stagnation.

Løbefællesskaber på tværs af landet
Første tiltag i det nye samarbejde er etableringen af en række landsdækkende løbefællesskaber sammen med den fælles partner og landsdækkende sportskæde, Sportmaster.

"Det er utroligt vigtigt, at vi formår at flytte os derhen, hvor de nye løbere befinder sig, og på den måde skabe udvikling i markedet. Med et partnerskab som dette får vi flere kræfter til at agere vækstgenerator inden for løbeverdenen," fortæller direktør i Sparta, Dorte Vibjerg.

Thomas Glud, eventchef for Aarhus Motion, glæder sig ligeledes over et tættere samarbejde.

"Med så store fællesnævnere som halvmaraton og DHL Stafetten i landets to største byer står vi med mange af de samme udfordringer, så det er oplagt at trække endnu mere på hinandens erfaringer og udvide samarbejdet."


Et stærkt anker i løbeverdenen
Markedet for motionsløb har igennem de senere år oplevet øget konkurrence og en nedgang i antallet af løbere. Sparta og Aarhus Motions fælles vision er at skabe løbsoplevelser og træningstilbud af høj kvalitet, som kan udgøre et stærkt fundament for løbe-Danmark og være med til at sikre en fornyet tilgang til løbesporten generelt.


Kick-off for løbefællesskaber i marts
I første omgang er det Sportmasters butikker i Kolding, Storcenter Nord i Aarhus samt Fields i København, som bliver omdrejningspunktet for løbefællesskaberne, der starter op i løbet af marts.

Træningen varetages af Sportmasters løbeinstruktører, der med Spartas og Aarhus Motions ekspertise tilrettelægger en varieret træning, hvor både nybegyndere og øvede løbere kan være med.

Yderligere information
For flere informationer kontakt venligst Dorte Vibjerg, direktør i Sparta på vibjerg@sparta.dk / mobil 2262 2016 eller Thomas Glud, eventchef Aarhus Motion på thomas@aarhusmotion.dk / mobil 6061 8525. 

Sparta har arrangeret motionsløb non-profit siden 1980 og står bag klassikere som Telenor Copenhagen Marathon, DHL Stafetten København og det prestigefulde Copenhagen Half Marathon, som er Nordens eneste IAAF Label-løb (arrangeres i samarbejde med Dansk Atletik Forbund). Sparta får årligt 180.000 danskere over målstregen.

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten Aarhus, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, name it Børneløbet, Ree Park Safari Run og Aarhus Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design