Loading...

Certificerede løb

Quick-guide til certificerede løb i februar

08. februar 2017 · Henriette Leth Nielsen

Alle løb i Danmarks Officielle Løbskalender er certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI. Løbene lever dermed op til en række forskellige kriterier, der har betydning for kvalitet, service og sikkerhed.

Certificeringen danner grundlag for optagelse i Danmarks Officielle Løbskalender. Brug den til at kvalitetsvurdere dit løb - både som arrangør og som løber.

Brug quick-guiden herunder til at danne dig et overblik over de kommende ugers løb - og brug LØBSKALENDEREN til at planlægge løb hele året.

Quickguide for certificerede løb i februar: 

Søndag 12. februar: Taastrup Løbet - Danmarks mest afholdte serie motionsløb afholdt siden 1972 (uden aflysninger). Der løbes på stier omkring Vallensbæksø. 5 km og 2 km børneløb. Tilmelding og information HER.

Onsdag 15. februar: DGI Fyns Crossløb afholdes endnu engang henover vinterhalvåret 16/17. Alle kan deltage i løbene og prøve kræfter med de naturskønne ruter, der byder på noget af Fyns smukkeste og mest varierede terræn. Løbene er velegnede både for motionister, børn og konkurrenceløbere og afholdes på velafmærkede ruter, der ikke er længere end alle kan komme igennem. Samtidig er ruterne udfordrende og gode til at holde formen ved lige hen over vinteren. 3 km og 8 km. Tilmelding og information HER.

Søndag 19. februar: Crossløb Møns Klint. Crossløb er varieret og fysisk udfordrende løb, hvor vi søger væk fra asfalten og stedet bliver udfordret af skov, strand, højdemeter samt vind og vejr. Crossløb kombinerer smukke naturoplevelser med venskabelig konkurrence og holder din løbeform ved lige over vinteren. 4,3 km og 8,6 km. Tilmelding og information HER.

Lørdag 25. februar: Crossløbsserie DGI Sydøstjylland, 7. løb, Juelsminde. Crossløbsserie DGI Sydøstjylland er 7 løb der arrangers af og afvikles hos 7 forskellige foreninger i perioden 5. november - 25. februar 2017. Crossløbsserien er for alle - børn, voksne, motionister og konkurrenceløbere. Med crossløbs-serien har du et mål med din løbetræning hele vinteren. Du bevarer motivationen og konditionen i den mørke og kolde tid. Distancerne er faste, alt efter din alder og køn: Drenge / piger indtil 13 år: ca. 2,5 km Drenge 14-15 år: ca. 5 km Piger 14-15 år: ca. 5 km Kvinder 16+: ca. 5 km eller 7,5 km (valgfri hvilken distance) Mænd 16-69 år: ca. 7,5 km Mænd 70+: ca. 5 km. Tilmelding og information HER.

Lørdag 25. februar: Sønderjysk Crosserie 2016/2017 6. afd. 2½, 5 og 7½ km. Tilmelding og information HER.

Søndag 26. februar: DGI Fyn Crossløb - Kerteminde. DGIs Crossløb afholdes endnu engang henover vinterhalvåret 16/17. Alle kan deltage i løbene og prøve kræfter med de naturskønne ruter, der byder på noget af Fyns smukkeste og mest varierede terræn. Løbene er velegnede både for motionister, børn og konkurrenceløberee og afholdes på velafmærkede ruter, der ikke er længere end alle kan komme igennem. Samtidig er ruterne udfordrende og gode til at holde formen ved lige hen over vinteren. 3 km og 8 km. Tilmelding og information HER.

Søndag 26. februar: Holstebro Byløb. Holstebro Byløb - et vintermotionsløb for alle Holstebro Byløb samler store som små, nybegyndere som super-motionister til Danmarks bedste vintermotionsløb. Nu kan du deltage i Holstebro Byløb, det der tidligere hed Holstebro Bymarathon. Brug løbet som et supplement til den daglige træning – fx som delmål eller test af vinterformen på vej mod et større mål senere på året eller som en aktiv søndagsudflugt for hele familien. Et løb for alle DGI har udbygget løbet med flere ruter, så der er noget for alle aldersgrupper og niveauer. Der er distancer fra 4,2 km til marathon, og for de mindste er der også børneløb. På den måde kan alle opleve stemningen til et byløb med trafikofficials, tidstagning og tilskuere langs ruterne. Ruten er en 4,2 km afmærket rute med skiftende underlag fra grus/sti til asfalt. Tilmelding og information HER.

Søndag 26. februar: Nike Marathontest 2. Nike Marathontest 2 er nummer to ud af de fire testløb frem mod Telenor Copenhagen Marathon. Det er samtidig et almindeligt motionsløb på 15 km for alle, der har lyst. Tilmelding og information HER.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design