Loading...

Smid Tøjet Løbet 2017

Ryd op i klædeskabet og løb for en god sag

07. februar 2017 · Henriette Leth Nielsen

Smid tøjet og løb 5 km til fordel for Røde Kors – det er guld værd!

I samarbejde med Røde Kors arrangerer Bevæg dig for livet - Løb for andet år i træk en løbeevent i København, der giver dig mulighed for at gøre noget godt for dig selv samtidig med, at du gør noget godt for andre ved at støtte Røde Kors’ hjælpearbejde.

Som en del af den årlige Smid Tøjet Danmark-kampagne afholder Røde Kors nemlig Smid
Tøjet Løbet søndag 7. maj med start og mål ved Langelinjepavillonen i København. Her får du underholdning og motion, og samtidig hjælper du de mennesker, der har allermest
brug for det – både herhjemme og ude i verden.

Sådan deltager du i Smid Tøjet Løbet
Det er nemt at deltage i Smid Tøjet Løbet – du skal blot melde dig til HER og medbringe det tøj, som ligger og samler støv i dit og familiens skabe og skuffer.

DSC 4237Når du møder op til Smid Tøjet Løbet, kan du smide tøjet i Røde Kors-tøjburene i startområdet. Du kan også være med til at gøre dagen endnu sjovere ved at tage noget af det gamle tøj uden på dit løbetøj, undertøj eller hvad du foretrækker at løbe i og smide tøjet i tøjburene undervejs på løberuten. Husk, at det ikke er tilladt at smide ALT tøjet, idet undertøj er minimumspåklædning.

Inden løbet skydes i gang kl. 12.00, vil der være en fælles opvarmning, så du kan blive klar til løbeturen på 5 km. Tag gerne dine venner og din familie med som heppekor. Røde Kors sørger sammen med Smid Tøjet Løbets ambassadører – ernæringsekspert Christian Bitz og pizzakonge Gorm Wisweh - for masser af underholdning både før, under og efter løbet og sikrer en sjov oplevelse for alle.

Kort sagt opfordres du til blot at nyde, at du dels gør noget godt for sig selv dels hjælper nogle af verdens udsatte mennesker, der har brug for din hjælp. Det er guld værd, når du smider tøjet til Røde Kors.

Røde Kors har gavn af alt dit brugte tøj
Røde Kors sørger for, at danskernes brugte tøj bliver til penge, som bruges til nødhjælp og socialt arbejde i verden og i Danmark. Røde Kors sorterer tøjet og sørger for, at alt bliver genbrugt, så det bliver til mest mulig hjælp. Det gode og brugbare tøj bliver enten givet væk eller solgt i genbrugsbutikker over hele landet. Tøj, som ikke kan sælges i butikkerne, bliver solgt til udlandet enten som beklædning eller som råmateriale til tekstilfibre. Alt tøj kan således bruges til at hjælpe mennesker i nød.

DSC 4457Smid Tøjet Løbet
Smid Tøjet Løbet afholdes i samarbejde med Bevæg dig for livet – Løb og Frederiksberg Idrætsforening. Startskuddet lyder fra Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø søndag d. 7. maj kl. 12.00. Læs mere og tilmeld dig på rødekors.dk/smidtøjetløbet.

Tilmeldingen er netop åbnet, og det kan betale sig at melde sig til i god tid – i år sælger vi nemlig billetter til earlybird priser, hvor du kan spare op til 50 % af den fastlagte pris på 250 kr. Al indtægt går til Røde Kors’ hjælpearbejde. Vær opmærksom på at DFDS sponsorerer et minicruise med Oslobåden til alle deltagere.

Smid Tøjet Danmark
Smid Tøjet Danmark er et samarbejde mellem Røde Kors og TV 2 og favner et fælles ønske om at inspirere og understøtte det folkelige engagement i at hjælpe verdens udsatte. Sammen har Røde Kors og TV 2 indført brugt tøj som danskernes nye nødhjælpsvaluta. Du kan aflevere dit brugte tøj til Røde Kors hele året i de flere end 235 genbrugsbutikker og mere end 1500 genbrugscontainere i hele landet.

 

FlyerHjælp os med at sprede budskabet
Print miniplakaten og hæng den op i din opgang, din kantine eller hvor i dit nærmiljø, der kommer folk, som gerne vil løbe for en god sag =>

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design