Loading...

Løbekonsulent i Bevæg dig for livet - Løb (FYN), Julie Faurholt og formand i Sanderum Motion, Arne Vind, ved Egeskov slot under optagelse af indslag om Royal Run fortræning til TV 2 Fyn.

Royal Run

Bliv klar til Royal Run med Bevæg dig for livet - Løb og TV 2/Fyn

15. januar 2018 · Henriette Leth Nielsen

Med 16 etablerede løbeklubber på hele Fyn vil TV 2/Fyn og Bevæg dig for livet - Løb forvandle Royal Run til en fynsk folkefest frem mod 21. maj.

Når Kronprinsen til foråret fylder 50 år, fejrer han det ved at invitere hele Danmark til løbefesten Royal Run mandag 21. maj i landets fem største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg. Man kan vælge mellem to distancer: One Mile (1,609 km) og 10 km - og vælge at løbe eller gå.

Kronprinsen begynder dagen i Aalborg, hvor han løber den såkaldte One Mile. Herefter fortsætter han til Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor han ligeledes løber One Mile, inden han slutter sin løbsfest af i København med at løbe ti kilometer gennem hovedstaden. Alle, der har lyst til at være med, kan tilmelde sig her.

Bliv klar til at løbe Royal Run
Udover muligheden for at deltage i selve løbsfesten har gå- og løbeentusiaster i hele landet også mulighed at tilmelde sig løbeklubber, der træner målrettet op til Royal Run. Alle er velkomne - uanset erfaring med løb eller motionsgang.

På Fyn har Bevæg dig for livet - Løb i samarbejde med TV 2/Fyn etableret 16 løbeklubber rundt omkring på Fyn og øerne. Se det samlede overblik over løbeklubberne her.

"Der er rigtig god opbakning fra løbeklubberne, hvilket har muliggjort, at hele 16 klubber tilbyder træningsforløb på Fyn og øerne. Det er super flot og vi ser frem til et væld af gode løbeaktiviteter frem mod Royal Run. Løb er en motionsform, som mange kan deltage i. Det særlige ved Royal Run er, at det ikke kun er muligt at løbe, men også at gå. De ti kilometer kan gennemføres på en maksimal tid på 2,5 time, hvilket er længere end ved andre løb. På den måde åbner vi op for en stor mængde af danskere, der kan komme og fejre Kronprinsen," fortæller Julie Faurholt Pedersen, der er løbskonsulent for Bevæg dig for livet - Løb på Fyn og tovholder bag fortræningsprojektet på Fyn og øerne.

Læs meget mere om fortræning og optakt til Royal Run Odense HER.

Udover Fyn vil det også være muligt at deltage i fortræning til Royal Run i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København/Frederiksberg - følg med HER.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design