Loading...

GoRun

Første GoRun med fokus på GANG har premiere 15. januar

06. januar 2017 · Henriette Leth Nielsen

I samarbejde med den lokale forening for overvægtige har GoRun premiere på nyt, gratis gå-tilbud i Aarhus næste weekend

Med mange stillesiddende arbejds- og fritidstimer ved den lille eller store skærm er det ekstra vigtigt at huske at bevæge sig hver dag. GoRun/Walk Aarhus er et spritnyt, gratis gang-koncept, der gør det både nemt at komme i gang med at bevæge sig mere - og nemt at skabe sjov og hygge omkring en fast gåtur. GoRun/Walk Aarhus får første gang ben at gå på søndag den 15. januar kl. 10 ved Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, Aarhus C.

GoRun/Walk Aarhus er et af de nyeste skud på stammen i den efterhånden store GoRun-familie. Det særlige ved Aarhus-udgaven er dog, at det ikke handler om at løbe, men om at komme i gang med at bevæge sig gennem ugentlige gåture. Denne lokale udgave er arrangeret i samarbejde med Adipositasforeningen og Folkesundhed Aarhus, mens det er Bevæg dig for livet - Løb under Dansk Atletik Forbund og DGI, der står bag det samlede GoRun-projekt.

"Vi er stolte over at være medarrangør af GoRun/Walk Aarhus, for vi er med til at få flere til at bevæge sig mere ved at skabe gode rammer for de, der gerne vil gå en god tur. Personligt glæder jeg mig til at møde alle dem, der har lyst til at opleve fællesskabet ved at bevæge sig sammen i naturen. Jeg står klar hver søndag og sørger for, at alle kommer med, og jeg håber, at alle vil tage naboer, venner og bekendte med," fortæller Pia Jensen, frivillig i Adipositasforeningen og GoRun/Walk Aarhus.

GoRun/Walk-rute hvor alle kan være med
GoRun/Walk Aarhus afvikles hver søndag kl. 10 - med start og mål ved Folkestedet på Carl Blochs Gade 28 i Aarhus C. Ruten er 2 km lang - og det er op til den enkelte, hvor mange runder man vil gå. Der vil hver gang stå en frivillig fra Adipositasforeningen klar til at tage imod de fremmødte og gå med på ruten.

"En af de store fordele ved GoRun/Walk Aarhus er, at der er plads til alle - uanset alder, køn, erhverv, bopæl og motionserfaring. GoRun/Walk er et gratis arrangement uden mødepligt. Derfor håber vi, at det bliver en overskuelig ramme, hvor dem der har tid og lyst den pågældende søndag kan få ny energi ind i hverdagen. Og vigtigst af alt kræver det ikke specielt eller avanceret udstyr og/eller topmoderne sportstøj for at deltage," fortæller Louise Horne Brok, DGI Østjylland.


Fakta om GoRun/Walk
• GoRun/Walk er et nyt gå-tilbud under løbe- og gåkonceptet GoRun.
• GoRun/Walk Aarhus giver plads til dem, der ikke er vant til at bevæge sig og derfor ønsker at starte stille og roligt ud.
• De enkelte GoRun/Walk ture arrangeres i tæt samarbejde med en lokal frivillig.
• GoRun/Walk er en del af Bevæg dig for livet, der støttes af Nordea-fonden og Trygfonden
• Læs mere om GoRun/Walk Aarhus på vores Facebook-gruppe.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design