Loading...

Sydkystløbet efterår 2016.

Danmarks Officielle Løbskalender

Noget at fejre: 100 løb er nu certificeret af Bevæg dig for livet - Løb!

14. december 2016 · Henriette Leth Nielsen

Danmarks Officielle Løbskalender, eller den mere korrekte betegnelse Bevæg dig for livet - Løbs certificeringsoverigt, har netop rundet løb nr. 100.

Projektkoordinator Janni Petersen er særdeles tilfreds med det høje antal certificerede løb.

”Det er klart et udtryk for, at arrangørerne kan se værdi i, at de kvalitetsstempler deres løb - og et udtryk for at arrangørerne gerne vil arbejde med deres løb og udvikle det for at kunne stå stærkere på løbsmarkedet. I Bevæg dig for livet - Løb er vi glade for, at interessen for certificering er kommet. Vi vil nemlig rigtig gerne være med til at sikre, at det fortsat er foreningerne, der er de primære arrangører af løb i Danmark,” fortæller Janni Petersen.

Ialt er der cirka 1.500 motionsløb hvert år i Danmark. De certificerede løb udgør derfor kun en mindre del af det samlede danske motionsløbsmarked.

”Men vores ambition er ikke at samle alle løb i Danmark, som de mange forskellige løbskalendere, herunder morionslob.dk, som vi samrbejder med. Vi går efter at overskuliggøre kvalitetsstemplede løb," fortæller Janni Pedersen og henviser til certificeringsoversigten over løb, der lever op til Bevæg dig for livet - Løbs kriterier for sikkerhed, service og kvalitet.

"Det er særdeles positivt, at arrangørerne gerne vil være med hos os - for vi hjælper dem jo med at stå stærkere i form af hjælp til markedsføring, spørgeskemaevaluering, lån af hjertestartere og andre detaljer, der yderligere styrker deres løb, " slutter Janni Petersen.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design