Loading...

Arrangørkonference 2016

65 løbsarrangører fra hele landet deltog i Årets Arrangørkonference

14. november 2016 · Henriette Leth Nielsen

Stort engagement fra morgenstunden - både ved formiddagens oplæg og eftermiddagens workshops.

Lørdag 12. november var en meget flot og frostklar dag, og mange arrangører var kørt hjemmefra i god tid for at deltage i Bevæg dig for livet - Løbs årlige Arrangørkonference. I alt deltog 65 arrangører fra hele Danmark.

Programmet bød på et indblik i den nye rapport om løbsmarkedet 2015. Her blev tal og statistikker vurderet og diskuteret. Især var der stor interesse for, hvordan antallet af løb og antallet af deltagere havde udviklet sig inden for de sidste par år.

Herefter blev arrangørerne klædt på til at kunne anvende de sociale medier, især Facebook, i markedsføringen af deres arrangementer. Stort set alle arrangørerne anvender allerede aktivt de sociale medier til at markedsføre deres arrangementer, men potentialet for annoncering, og den praktiske udførelse af dette vakte stor interesse blandt deltagerne. 

Oplægget omkring frivillig management var et emne, som optog arrangørerne meget, og spørgelysten samt erfaringsudvekslingen var stor.

Det store engagement fra arrangørerne kom også til udtryk under eftermiddagens rundt-om-bordet debatter, hvor snakken gik ivrigt og arrangørerne i stor stil fik mulighed for at erfaringsudveksle og sparre med hinanden.

Dagen fløj af sted, og stemningen var helt i top.

Se præsentationerne fra Arrangørkonference 2016 her.

Bevæg dig for livet - Løb takker alle arrangører, der deltog.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design