Loading...

Gribskovløbet. Foto: Michael Hyllested.

Danmarks Officielle Løbskalender

Quick-guide til de kommende ugers certificerede løb - ultimo oktober

13. oktober 2016 · Henriette Leth Nielsen

Alle løb i Danmarks Officielle Løbskalender er certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI. Løbene lever dermed op til en række forskellige kriterier, der har betydning for kvalitet, service og sikkerhed.

Certificeringen danner grundlag for optagelse i Danmarks Officielle Løbskalender. Brug den til at kvalitetsvurdere dit løb - både som arrangør og som løber.

Brug quick-guiden herunder til at danne dig et overblik over de kommende ugers løb - og brug LØBSKALENDEREN til at planlægge løb hele året.

Quickguide for løb i sidste halvdel af oktober:

Søndag 16. oktober: Ebelløbet i Ebeltoft: Løb i smuk natur - 3 forskellige distancer: 5, 10 og 25 km. En fantastik måde at indlede efterårsferien på. 

Søndag 16. oktober: Sydkystløbet Efterår i Greve: Velorganiseret løb i smukke og flade omgivelser nær strand og flot natur. Få opbakning fra glade hjælpere og nyd den gode forplejning. Gratis kolde og varme drikke til løbere og tilskuere før og efter løbet. Flotte medaljer til alle som gennemfører. Distancer: Maraton , Halvmaraton , 10 km , 5 km, 4,2 km børneløb. 

Søndag 23. oktober: Gribskovløbet nær Hillerød: FIF Hillerød har valgt at kategorisere Gribskovløbet som et "Naturløb" da det løbes i Gribskov på mindre skovstier: tæt på naturen og langt fra trafikken. Mange glade motionister har gennem årene deltaget i Gribskovløbet og oplevet skoven i de gyldne efterårsfarver. En dejlig oplevelse - et smukt løb-en god motion. Distancer: ca. 12,4 km.eller ca. 7,5 km, Børneløb ca. 2,5 km. 

Lørdag 29. oktober: Lillebælt Cross-Trailløb og European Halloween Cross i Middelfart. Lillebælt Cross-Trailløb – 6 & 10 km. Et rigtig crossløb for alle de aktive løbere, der vil prøve noget andet end asfalt eller ekstremløb. Et løb, hvor tiden ikke er så vigtig, som kampen mod sig selv. Distancer: 2 km, 4 km, , 6 km, og 10 km. Også for børn!

Lørdag 29. oktober: Crossløb i Aabenraa: DGI Sønderjylland Crossløbs-serien 2016/17, 1. afd. Distancer: Ca. 2,5 km, ca 5 km og ca. 7,5 km.

Søndag 30. oktober: Nike Marathon Start Op i København: Nike Marathon Start Op er et efterårsløb, som markerer, at vi tager hul på fællestræningen til Telenor Copenhagen Marathon. Men du kan sagtens løbe med, selvom du ikke har maraton-planer. Det er nemlig også et helt almindeligt motionsløb. Efter løbet er der servering af forskellige æblelækkerier i Sparta Hallen. Distancer: 5 km , 10 km og 15 km.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design