Loading...

Brugerundersøgelse

Hvad synes du om vores kommunikation?

13. oktober 2016 · Henriette Leth Nielsen

Fortæl hvad du synes om Bevæg dig for livet - Løbs Facebook-side, nyhedsbrev og hjemmeside - og deltag i konkurrencen om biografbilletter.

Bevæg dig for livet - Løb ønsker at blive set og hørt af alle jer, der udgør vores målgruppe. Konkret ønsker teamet bag Dansk Atletik Forbund og DGIs fælles satsning inden for motionsløb og -gang at blive så dygtig som overhovedet muligt til at skrive til dig, orientere dig, vække din nysgerrighed og give dig lyst til at læse med – og ikke mindst gå eller løbe med.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og vil konkret gerne styrke vores kommunikation med dig og alle andre, der går, løber, arrangerer løb eller af andre årsager interesserer sig for løb og gang.

Hjælp os derfor meget gerne med at blive bedre og fortæl os din mening om kommunikationen på vores primære platforme ved at svare på en række spørgsmål.

Undersøgelsen tager max 5-10 minutter.

Vi trækker lod om to gavekort til en biografoplevelse for to personer blandt alle gennemførte besvarelser. Deltag i undersøgelsen HER senest mandag 24. oktober.

Tusind tak for din deltagelse.

 

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design