Loading...

Walk

Gang har fået nyt navn, ny farve og ny Facebookgruppe: Velkommen til Walk

13. oktober 2016 · Henriette Leth Nielsen

Walk er ny fællesbetegnelse for alle aktiviteter under motiongang. Walk hører under Bevæg dig for livet - Løb, der omfatter alle Dansk Atletik Forbunds motionsaktiviteter. Kom med i Walk's Facebook-gruppe.

Seneste skud på stammen af Facebookgrupper i bevæg dig for livet - Løb -regi er Walk | Bevæg dig for livet - Løb eller i daglig omtale blot Walk.

BDFL Facebook Profil Billede8Walk er samtidig nyt navn for alle motionsgang-aktiviteter under Dansk Atletik Forbund. DAF glæder sig rigtig meget til at gøre brug af vores nye kommunikationsplatform for alle, der er interesseret i gang, motionsgang, vandringer, vandreferier og andre gang-relaterede emner, der alt sammen hører ind under fællesbetegnelsen Walk.

I Facebook-gruppen vil der løbende blive informeret om alt vedrørende Walk, bl.a. GoRun, nye Walk-tiltag, sundhed, kommende vandreture, rejseberetninger og andre emner, der har walkernes interesse.

Men - først og fremmest opfordrer Walk-administratorerne alle gruppemedlemmer til at lægge billeder op samt korte beretninger om det, de har oplevet på et arrangement. Husk også at invitere alle dine Walk-venner til at være med i gruppen.

Walk's farve er grøn.

Velkommen til Walk!

 

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design