Loading...

Copenhagen Half Marathon

Niels Nygaard holder åbningstale for CPH Half

08. september 2016 · Henriette Leth Nielsen

Formanden for Danmarks Idrætsforbund byder velkommen til Nordens eneste labelløb, Copenhagen Half Marathon søndag 18. september

CPH Half er et mix bestående af et attraktivt bredde- og eliteløb i samme event. Tilsvarende varetager Danmarks Idrætsforbund såvel bredde som elite. Derfor er det særdeles passende og en ære for løbet, at formand for Danmarks Idrætsforbund, Niels Nygaard, har takket ja til at holde åbningstalen på Øster Allé søndag 18. september kl. 11.02.

"Ovenpå en stor succes for Danmark i Rio, er det dejligt, at der igen i år er rigtigt mange deltagere til halvmaratonløbet i København. Det er en fantastisk tradition, der efter VM er sat i gang, og kombinationen af eliteløbere, løbere som personligt har sat sig store mål, og løbere der blot gerne vil gennemføre løbet, er helt fantastisk.

DIF og DGI har sat sig for at få endnu flere danskere til at ”bevæge sig for livet”  og med Copenhagen Half gør dansk atletik en kæmpeindsats for at virkeliggøre visionen," lyder det fra DIFs formand, Niels Nygaard.

Det er tydeligt, at der er en markant interesse for CPH Half blandt såvel elite- som motionsløbere: Tilmeldingerne vælter fortsat ind, og antallet af motionsløbere forventes at komme op på over 22.000. Samtidig er elitefeltet stærkere end nogensinde, og nogle af verdens allerhurtigste løbere har meldt ud, at de går efter en verdensrekord til CPH Half i år.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design