Loading...

NYT LØB:

Margueritløbet - 30 løb i hele landet søndag 9. oktober

05. juli 2016 · Henriette Leth Nielsen

For første gang nogensinde arrangerer Politiken og Bevæg dig for livet - Løb Margueritløbet, der forbinder og forener Danmark på den smukkeste rute i landet.

Vi har alle gået, cyklet og kørt på den. Ruten med de smukkeste veje, Danmark har at byde på: Margueritruten. Nu er der også rig mulighed for at løbe på Margueritruten.

Søndag 9. oktober skyder Politiken og Bevæg dig for livet - Løb et helt nyt løb i gang over hele Danmark. Med Margueritløbet håber aarrangørerne, at så mange som muligt vil være med til at skabe en storslået og moderne Danmarksfortælling.

En oplevelse der binder Danmark sammen
Margueritløbet handler ikke om at komme først. Det handler om en oplevelse og en fortælling, der binder hele Danmark sammen. En oplevelse hvor alle, der er med – om de løber eller går – er en del af både et lokalt og nationalt fællesskab.

En dag, hvor det at bevæge sig sammen på tværs af vandkant, udkant, øst, vest, storby og land er i fokus.

Politiken har modtaget støtte fra TrygFonden til at arrangere Margueritløbet.

"Vi bliver både sundere og trives bedre, når vi bevæger os sammen med andre, derfor har vi valgt at støtte Margueritløbet de næste tre år," siger Gurli Martinussen, direktør i TrygFonden.

30 startsteder langs Danmarks smukkeste rute
Margueritløbet foregår søndag 9. oktober fra kl. 10-17. I 2016 er der 30 startsteder rundt omkring i landet. Startstederne kan findes på margueritloebet.dk

Det vil primært være lokale løbeklubber, der er engageret gennem ’Bevæg dig for livet - Løb’, som er tovholdere og arrangører.

Men også højskoler, efterskoler og produktionsskoler er med til at arrangere Margueritløbet.
Læs mere og tilmeld dig på margueritloebet.dk

Hvis du har spørgsmål så kontakt Lasse Russotti, projektleder på Margueritløbet.
lasse.russotti@pol.dk. +45 29 39 74 13 / 20 89 67 36

Margueritløbet 2016 arrangeres af Politiken I samarbejde med Bevæg dig for livet - Løb, Naturstyrelsen, Rådet for sikker Trafik, Kvickly, DagliBrugsen, SuperBrugsen og støttes af TrygFonden.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design