Loading...

Copenhagen Half Marathon

Tre måneder til race day: Mere end 11.000 tilmeldt Danmarks nye verdensklasseløb!

16. juni 2016 · Henriette Leth Nielsen

Tilmeldingerne til Cph Half strømmer ind lige nu og højsæson for opstart af fortræning

Fredag 10. juni var der 100 dage til Copenhagen Half Marathon, og på lørdag er der tre måneder til race day. Det er lige nu højsæson for dels at påbegynde fortræning enten alene eller i et etableret fortræningsforløb dels at tilmelde sig Nordens første og eneste løb med internationalt sølvlabel. Sidstnævnte ses tydeligt på udviklingen i antallet tilmeldinger, der stiger markant i disse dage.

Denne tendens er meget naturlig, udtaler Jakob Larsen, der er diektør i Dansk Atletik Forbund og medarrangør af Cph Half, i Politiken fredag 10. juni:

"I sidste uge rundede vi 10.000 deltagere, og antallet af tilmeldinger stiger rigtig meget i disse dage. Rent træningsmæssigt er det lige nu et passende tidspunkt at gå i gang med træningen frem mod Cph Half; Halvmaratondebutanter kan nå at træne sig op til at gennemføre distancen, og de erfarne kan nå at træne sig op til at sætte personlig rekord." Læs hele artklen her.

Fortræning

Hvad angår fortræning, er det også lige nu, der er rigtig mange, der starter forløb op. Konkret tilbyder følgende fortræningsforløb til Cph Half:

 

Læs mere om fortræningsforløb i Bevæg dig for livet - Løb regi her.

Til arrangører af fortræningsforløb: Vær opmærksom på at det er den enkelte landsdelsforening, der fastsætter prisen for den konkrete aftale om fortræning til Copenhagen Half Marathon og andre store events.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design