Loading...

North Sea Beach Marathon

Danmarks Officielle Løbskalender

Ny quick-guide til de kommende ugers certificerede løb

15. juni 2016 · Henriette Leth Nielsen

Alle løb i Danmarks Officielle Løbskalender er certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI. Løbene lever dermed op til en række forskellige kriterier, der har betydning for kvalitet, service og sikkerhed.

Certificeringen danner grundlag for optagelse i Danmarks Officielle Løbskalender. Brug den til at kvalitetsvurdere dit løb - både som arrangør og som løber.

Brug quick-guiden herunder til at danne dig et overblik over de kommende ugers løb - og brug løbskalenderen til at planlægge løb hele året:

Fredag 17. juni: CPH Men's 10K i København10 km – kun for mænd. Startnummer til CPH Men’s 10K giver desuden adgang til forplejning og fest dagen efter i forbindelse med CPH Women’s 10K, så kom gerne og hep! Tilmelding åben. 

Fredag 17. juni: Ultra Militær 13 km løb i Vrøgum, Oksbøl13 km hårdt løb i militærterræn omkring Vrøgum/Oksbøl. Kampvognsspor, muddergrøfter, talibanerfort forhindring, skyttegrave, mm. I smukke omgivelser i forårsklædt skov område. Tilmelding lukket. 

Lørdag 18. juni: Aabenraa Bjergmarathon i AabenraaEt unikt stjerneløb i en atmosfærefyldt kulisse. Med udgangspunt i byens centrum, løbes der ud i bakkerne omkring Aabenraa. Der er Hotspots med musik på ruten og mange tilskuere. Storetorv danner rammen omkring løbscentrum, hvor der er storskærm og fed stemning. Der er medaljer til alle og finisher T-shirt til halv- og marathon. VIP marathonlounge til marathonløberne. Kom og oplev et af Danmarks største motionsløb. Tilmelding lukket. 

Lørdag 18. juni: CPH Women's 10K i KøbenhavnLørdag den 18. juni klokken 19 afvikler vi traditionen tro kvindeløbet, ligesom vi har gjort det siden 1981! Det er et 10 km løb – kun for kvinder, og vi slutter af med fest og musik. Startnummer til CPH Women’s 10K giver desuden adgang til forplejning dagen inden i forbindelse med CPH Men’s 10K, så kom gerne og hep! Tilmelding åben. 

Lørdag 18. juni: Fri for Mobberi Børnestafetten i København – 1 kmFælledparken vil summe af fest og musik for børn og barnlige sjæle. Program samt tilmelding følger. Stafetten arrangeres i samarbejde med Mary Fonden og Red Barnet. Tilmelding åben. 

Søndag 19. juni: Aalborg Halvmarathon i AalborgDGI Nordjylland og løbeklubberne AMOK, Aalborg Atletik & Motion og Aalborg Øst Road Runners, har samlet kræfterne og al vores viden om løb for at skabe Nordjyllands største og bedste motionsløb Vi har nemlig fået lov til at åbne Limfjordstunellen op for første gang siden 1969 - og dermed er Aalborg Halvmarathon Danmarks eneste motionsløb, hvor du løber under vandet. Tilmelding lukket. 

Søndag 19. juni: BESTSELLER Aarhus City HalvmarathonSøndag d. 19 juni 2016, klæder Aarhus sig endnu engang på til fest. For femte gang byder Aarhus Motion velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, fyldt med underholdning og gode oplevelser. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen. Det bliver et brag af en løbefest med endnu flere Hotspots, mere underholdning og en større Tour Caravane end i 2015. Tilmelding lukket. 

Tirsdag 21. juni: Asnæs Løbet i Asnæs5,1 km og 9,7 km let kuperet terræn. Tilmelding åben. 

Lørdag 25. juni: Odinsbroløbet i OdenseOdinsbroløbet løbes hvert 2. år i Odenses gader. Arrangementet skal være med til at vise den byudvikling der er sat i gang. I 2014 var det Odinsbroen, der var det store mål, da den blev åbnet samme dag som arrangementet. Odinsbroen vil sammen med den nye Byens Bro og det historiske kvarter omkring H.C. Andersens Hus være en del af dette års løbeoplevelse. Tilmelding åben. 

Søndag 26 juni: North Sea Beach Marathon i Hvide SandeDet er en helt særlig oplevelse at færdes langs kysten med det smukke Vesterhav på den ene side og de betagende klitter på den anden. Her har du muligheden for en løbetur på stranden, hvor vi har distancer for hele familien fra 4,2 km til marathon. Tilmelding lukket. 

Mandag 27. juni - fredag 1. juli: Etape KøbenhavnEtape København Fem etaper - ét maraton Motionsløb over fem hverdagsaftner i sommerperioden Hver etape afvikles på hver sin rute, med fem forskellige distancer, terræn og kulturelle seværdigheder De fem etaper udgør tilsammen et maraton. Tilmelding åben. 

  • Mandag 27. juni: Etape 1 (12,7 km)
  • Tirsdag 28. juni: Etape 2 (6 km)
  • Onsdag 29. juni: Etape 3 (6,5 km)
  • Torsdag 30. juni: Etape 4 (10 km)
  • Fredag 1. juli: Etape 5 (7 km)

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design