Loading...

Nogle af de løbere fra Benløse IF, som lige træner til Copenhagen Half Marathon.

100 dage til Cph Half:

Benløse på vej til Copenhagen Half Marathon

10. juni 2016 · Henriette Leth Nielsen

Benløse og omegn vil være stærkt repræsenteret til efterårets gigantiske løbefest i København - det er stadig muligt at tilmelde sig fortræningsforløbet i Benløse IF.

Fredag 10. juni er der 100 dage til Copenhagen Half Marathon.

Løbet er det eneste gadeløb i Norden med internationalt sølvlabel fra IAAF.

Tilmelding og yderligere info på cphhalf.dk

CPH HALF Kvadrat

Benløse IF er klar med skræddersyet løbetræning til alle løbere, der vil styrke formen frem mod Copenhagen Half Marathon 18. september. Fortræningen skydes i gang 21. juni.

”Copenhagen Half Marathon er et super fedt løb, derfor besluttede vi os for at tilbyde fortræninger udviklet af DGI og DAF for at få flere med. På den måde håber vi også at kunne lokke løbere med, der ikke er medlem hos os. Jo flere jo bedre. Vi begynder den 21. juni og træner så hver tirsdag, torsdag og søndag de næste 13 uger”, siger Majbritt Holmgreen, der en af fire trænere fra klubben, der står for træningen.


Både for letøvede og øvede

Træningsforløbet tager udgangspunkt i løbere, der allerede nu kan løbe 10 kilometer. Der bliver dog ikke stillet krav til hastigheden.

Benloese Web 1”Træningerne er bestemt ikke en lukket forestilling for supermotionister. Det er netop muligheden for at træne sammen med løbere på forskellige niveauer, der er en af fordelene ved at løbe i en forening. De erfarne trænere sørger også for at tilrettelægge de enkelte træninger, så man bedst muligt undgår skader”, siger Christina Otto Jensen, der er løbekonsulent hos DGI, og fortsætter:

”Men selvom der fra foreningens side bliver gjort et enormt stort stykke arbejde, er det vigtigt, at man træner tre gange om ugen, hvis man skal undgå skader og formen skal toppe til løbet i september”.

Varieret, målrettet og seriøst
Og netop at få formen til at toppe på det rigtige tidspunkt kan være en stor mundfuld. Erfaring viser også, at det er godt for motivationen at træne sammen med andre. Der er allerede flere løbere klar, der siden foråret 2016 har været en del af løbeprojektet ”Løb med Benløse IF”. Men der er plads til flere ud fra mantraet, at man træner bedst i fællesskab.

”Træningen frem mod løbet vil være meget afvekslende med styrkebetonet træning, bakketræning, tempoture, intervaltræning og naturligvis længere ture. Men der er også plads til, at det skal være sjovt og socialt. Vi er en rigtig god gruppe af både løbere og trænere, der er klar til at hilse nye ansigter velkomne”, siger Majbritt Holmgreen.

Tid og sted
Det koster 250 kr. at være med i de 13 ugers forløb, startnummeret til løbet skal man købe ved siden af, da det ikke er med i prisen. Til gengæld kan man ud over de 13 uger gratis deltage i klubbens løbetræninger i resten af 2016.

Fortræningerne begynder tirsdag 21. juni 2016 med træninger tirsdage og torsdage kl.19.00 og søndage klokken 10.00. Læs mere via www.dgi.dk/loeb, hvor sidste tilmeldingsfrist er den 28. juni 2016.

Benloese Web 2

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design