Loading...

Guldcertificerede løb har væskedepoter langs ruten. Billedet er fra Cph Half 2015.

Certificering

Brug certificeringen til at kvalitetsvurdere dit løb - både som arrangør og som løber

01. juni 2016 · Henriette Leth Nielsen

Konkurrencen om løberne er hårdere end nogensinde før, og som løber kan det være en jungle at finde rundt i det store udvalg af løb. DAFs og DGIs certificering giver et nemt overblik over kvalitetsstemplede løb.

For både løbere og arrangører er certificeringen et særdeles værdifuldt redskab - og tjener især tre forskellige formål: 

  • Certificeringen blåstempler løbet over for løberne: Danmarks Officielle Løbskalender er meget mere end en oversigt over løb for især løbsarrangerer. Kalenderen et fællesskab for arrangører og en platform, hvor jeres løb eksponeres. Via certificering giver DAF og DGI løbet et kvalitetstempel - og fungerer dermed samtidig som et nyttigt redskab for løberne. Certificeringen motiverer dermed også arrangørerne til at forbedre deres arrangements kvalitet yderligere.

 

  • Certificeringen blåstempler løbet over for eksterne samarbejdspartnere: Formålet med certificeringen og Danmarks Officielle Løbskalender er at klæde arrangørerne bedre på til at afholde løb og løfte niveauet for motionsløbene i Danmark. Desuden er formålet, at give arrangørerne et kvalitetsstempel, så de kan signalere til løberne, kommunerne og sponsorer, at kvaliteten og sikkerheden ved deres løb er tilfredsstillende - og at det dermed er lige netop deres løb, der skal prioriteres.

 

  • Certificeringen hjælperne løberne med at vælge et kvalitetsløb: Konkurrencen om løberne er hårdere end nogensinde før. Der bliver afholdt omkring 1.300 motionsløb i Danmark hvert år. Konsekvensen af de mange løb er, at antallet af deltagere til løbene generelt falder. Løbsmarkedet er i sin nuværende udformning ’mættet’, og de mange muligheder betyder, at løberne stiller højere krav til motionsløbene. Dermed kræves der også mere af arrangørerne. Certificeringen fungerer som et brugbart redskab over for løberne, når de skal vælge blandt det store udvalg af løb i Danmark.

 

Se oversigten over certificerede løb i Danmarks Officielle Løbskalender.

Læs meget mere om certificeringen her.

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design