Loading...

"En løbetur er en fantastisk måde at få rørt sig på, få noget frisk luft og samtidig få renset lidt ud i tankerne", udtaler sundhedsminister Sophie Løhde, der løber i spidsen for GoRun på Folkemødet torsdag 16. juni. Her er hun fotograferet ved DHL-stafet i Fælledparken.

GoRun

Sundhedsministeren inviterer til GoRun på Folkemødet på Bornholm torsdag 16. juni

17. maj 2016 · Henriette Leth Nielsen

Sophie Løhde løber i spidsen, når GoRun skydes i gang på Kæmpestranden som en af de allerførste aktiviteter til årets Folkemøde på Bornholm torsdag 16. juni 17.30. Alle er velkomne!

Gorun Paa Folkemoedet Invitation X 232X146 (1)Husk at tage løbesko med, hvis du skal til Folkemødet i år - og husk at sige det videre til alle du kender, der skal til Bornholm midt i juni. Læs invitationen her - eller klik på den lille invitation til højre =>

Sophie Løhde håber på mange GoRun-medløbere
Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde inviterer nemlig til et særligt GoRun på Folkemødet under overskriften ”Løb med Løhde”.

”En løbetur er en fantastisk måde at få rørt sig på, få noget frisk luft og samtidig få renset lidt ud i tankerne. Sådan er det i hvert fald for mig. Og der er sikkert mange andre, der som jeg har lagt et stramt Folkemøde-program propfyldt med masser af spændende faglige og sociale arrangementer fra morgen til aften, og så kan det jo være både tiltrængt og næsten afslappende at få sig en rask løbetur i smukke omgivelser og godt selskab. Jeg glæder mig i hvert fald til at skyde løbet i gang og håber på mange GoRun-medløbere," siger sundhedsminister Sophie Løhde.

GoRun har vokseværk lige nu: Hver uge tilføjes der nye løb på vores GoRun-Danmarkskort.

Fyn er netop kommet med i GoRun-familien med GoRun Brenderup, der havde flot premiere tirsdag aften 14. juni. Se indslag fra premieren på Fyn her.

GoRun på Folkemødet foregår torsdag 16. juni kl. 17.30 med start og mål ved Kæmpestranden lige ved Allinge røgeri ved Sundhedsstyrelsens telt (J36).

Smuk rute med natur, små gader og klippekyst
GoRun på Folkemødet-ruten indbyder til en smuk løbetur langs vandet, og ruten vil endvidere gå igennem et par små gader, hvor der ikke er trafik, nedover ”Kæmpestranden”, hvorefter den løber ud langs kyststien forbi Næs strand og videre op langs klippekysten. Løberuten vil være på ca. 5 km med vendepunkt efter 2.5 Km. Efter løbet vil der være forfriskninger og mulighed for en snak med ministeren.

"Vi glæder os rigtig meget over at kunne tilbyde Folkemødets deltagere og talere en løbeoplevelse, hvor der er mulighed for at lufte tankerne midt imellem de mange aktiviteter. Og så er det jo samtidig en rigtig god anledning til at gøre opmærksom på GoRun - både over for Folkemødets deltagere, men også over for resten af befolkningen, som forhåbentlig ser og hører om GoRun via Sophie Løhdes løb", fortæller GoRun-projektleder Kenneth Havndrup.

Læs mere her.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design