Loading...

Invitation til netværksmiddag

Hvor mange toiletter, hvor mange liter væske og hvor mange frivillige er der brug for?

20. april 2016 · Henriette Leth Nielsen

Det er blot nogle af de uendeligt mange spørgsmål, som arrangører af løb i hele verden har brug for at kende svarene på. Uanset løbets størrelse. Derfor inviterer vi i lighed med sidste år alle løbsarrangører til netværksmiddag. I år foregår det fredag 9. september i Silkeborg i forbindelse med Motorvejsløbet.

Udover en rundvisning bag kulissen ved Motorvejsløbet vil der være foredrag ved Fredrik Samuelsen fra Norges Friiidrettsforbund om tiltag på det norske løbsmarked.

Dansk Atletik Forbund og DGI under Bevæg dig for livet – Løb inviterer i samarbejde med Motorvejsløbet alle løbsarrangører i Danmark til en hyggelig netværksmiddag.

Vi har inviteret Fredrik Samuelsen fra Norges Friiidrettsforbund, og han vil fortælle om Norges tiltag på det Norske løbsmarked. Fredrik arbejder til daglig som markeds-, motions- og lincensansvarlig. Tidligere har han arbejdet med en række andre projekter i forbundet samt nationale events som World Cup i Holmenkollen.

Arrangørerne bag Motorvejsløbet vil desuden vise rundt bag kulisserne.

Læs invitation til netværksmiddagen her - og del den endelig med relevante i dit netværk - og bliv inspireret i videoen fra tilsvrende netværksmiddag i forbindelse med premieren på CPH Half sidste år.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design