Loading...

Succesfuldt løbetræningsforløb

Stor interesse for "Løb Med" i Motionsklubben Amager

15. april 2016 · Henriette Leth Nielsen

Da Bevæg dig for livet - Løb og DGI Storkøbenhavn hjalp Motionsklubben Amager med rekruttering af flere løbere og dygtige instruktører, oplevede klubben en markant stigning i interessen for "Løb Med" løbetræningsforløb.

Motionsklubben Amager havde et ønske om at få flere medlemmer i deres forening og søgte hjælp hos Bevæg dig for livet - Løb og DGI Storkøbenhavn. Det første år dukkede tre motionister op til informationsmødet og endte med en tilmelding på ca. 20 løbere - bestående af dels eksisterende dels nye medlemmer.

I år deltog cirka 35 til informationsmødet og I alt har 41 løbere tilmeldt sig "Løb Med" forløbet, der havde opstart tirsdag 5. april 2016. Løberne mødes nu til træning to gange i ugen og får undervisning af erfarne og engagerede instruktører. Langt størstedelen er nye medlemmer, der glæder sig til at prøve kræfter med løbetræningsforløbet sammen med en masse løbere på samme niveau.

"Konkret har vi bl.a. hjulpet Motionsklubben Amager med at markedsføre konceptet på de sociale medier og i den lokale avis. Derudover har vi hjulpet klubben med at finde tre meget dygtige og engagerede løbeinstruktører som har sammensat et træningsforløb, der er en blanding af løb og styrke sammensat på en sjov og anderledes måde," fortæller Anna Buur Trads fra DGI Storkøbenhavn.

Hvad er ”Løb med” ?
Løb med er et 13 ugers løbetræningsforløb for begyndere og/eller let- til middeløvede. Løbetræningsforløbet tilbyder to ugentlige fællestræninger i foreningen beskrevet i kogebogsform. Der kan trænes og løbes med fem forskellige niveauer, som suppleres med styrketræning, der passer til gruppen.

Der er desuden mulighed for at få supplerende programmer, til dem der vil træne mere. I forbindelse med tilmeldingen til løbeskolen tilbydes deltagerne et fælles afslutningsevent, eksempelvis ”Etape København”. Klubbens løbeskoleundervisere får uddannelse og support før og midtvejs i forløbet. 

Læs mere om Løb Med her.

Om Motionsklubben Amager
Motionsklubben Amager er en klub for alle motionister – unge som gamle. Hos klubben er det sociale samvær i højsædet. Det gælder ikke nødvendigvis om at komme først i mål, men om at være med.

Klubben blev startet som en paraplyorganisation under Hjerteforeningen i 1974. Siden 2000 har vi stået på egne ben under navnet Motionsklubben Amager. Klubben har fordoblet medlemstallet siden 1974, så vi i dag er en af Danmarks største motionsklubber med ca. 500 medlemmer.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design