Loading...

Løb i en god sags tjeneste:

Ropiger smider tøjet og deltager i sjovt og underholdende velgørenhedsløb 17. april

04. april 2016 · Henriette Leth Nielsen

Roduoen Juliane Elander og Anne Lolk har kvalificeret sig til OL og har travlt med deres forberedelser til Rio i august. De to småbørnsmødre har dog fundet tid i kalenderen til at deltage i Smid Tøjet Løbet i København søndag 17. april og har allerede pakket flere sække med tøj til Røde Kors. Er du klar til Smid Tøjet Løbet?

Smid ToejetJuliane Elander og Anne Lolk sætter begge pris på at hjælpe folk i nød og har allerede fundet en stor portion tøj, som de vil tage med til Smid Tøjet Løbet's indsamligsbure i København søndag 17. april. De har begge især en masse sponsortøj, som ikke er specielt slidt, og som sagtens kan bruges meget mere, fordi det er sportstøj i rigtig godt kvalitet. 

Juliane Elander
"Jeg deltager for det gode formål. Det er dejligt at lave noget der giver mening og hjælper andre og når det ydermere er gennem bevægelse så er det helt i top". Jeg har lidt erfaring med hjælpearbejde. I 2004 lavede jeg en f.eks. en aftale om, at hvis vi kvalificerede os til OL, ville jeg melde mig som besøgsven. Og det gjorde vi. Jeg havde efterfølgende mange herlige stunder med mine besøgsvenner. Min første besøgsveninde var på plejehjem, og hun havde selv været meget aktiv - så vi fik kørt rollatoræs på gangene, hun sad på rollatoren og ville have mig til at skubbe hurtigere. Det var til stor fornøjelse for os begge.
Efter jeg har fået børn er det svært at få det passet ind og vi er også væk i lange perioder på træningslejr, så jeg er ikke aktiv i øjeblikket, men vil helt sikkert melde mig aktiv igen når jeg stopper min rokarriere," fortæller Juliane Elander.

Anne Lolk
"Smid Tøjet Løbet har et dejligt håndgribeligt budskab og en dejlig håndgribelig måde at hjælpe på: At give tøj væk som kan komme andre til gavn er nemt at forstå. Jeg har ikke tidligere  været en del af aktivt hjælpearbejde, men jeg har doneret penge til julehjælp, så familier med knappe midler også kunne få en god jul og til kræftens bekæmpelse, som støtter den vigtige kræftforskning. Jeg glæder mig til at løbe for en god sag 17. april," fortæller Anne Lolk.

Juliane og Anne deltog også i Copenhagen Half Marathon og er i det hele taget glade for at løbe. Læs hvorfor i denne optaktsartikel til Cph Half 2015 HER.

Læs mere om Smid Tøjet Løbet her.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design